REKLAMI GEÇ

TAŞTİMUR: TRİBÜNLERİN DOLMASINI HAYAL EDİYORUM

TAŞTİMUR: TRİBÜNLERİN DOLMASINI HAYAL EDİYORUM

Taştimur, yaptığı özel açıklamada Denizli’de basketbolu seven insanları artık bir an önce salonda görmek istediğini kaydetti.

/ DENİZLİSPORHABER / 8 Ocak 2014 Çarşamba, 11:01

Taştimur şunları kaydetti:  ” Tabii İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçının kazanmamız çok güzel ama daha çok uzun bir yolumuz var. Dolayısıyla önümüze bakmak durumundayız. Bizim bütün kulüp olarak tek derdimiz kendi basketbolumuzu oynamak. Yani bunu sahada maksimum yansıtıp, bundan netice almak. Daha önce defalarce belirttim, bizim play-off’a girerken, birinci, ikinci  olmak gibi bir beklentimiz yok. Önemli olan bizim play-off’a girecek yeterli galibiyet sayısına ulaşmamız. Eğer BEKO Basketbol Ligi’ne çıkmak istiyorsanız herkesi kendi sahanda veya deplasmanda yenmek zorundasın. Ben hiçbir şekilde bunun dezavantaj ve avantajını daha önceki senelerde görmedim. Dolayısıyla biz kendi basketbol programımızın dahilinde yolumuza devam ediyoruz. Bunlardan biri de hafta sonu oynayacağımız Final Gençlik maçı. Bu zorlu mücadeleye her maça olduğu gibi son derece sert bir şekilde hazırlanıyoruz. Programımızda hiçbir değişiklik olmuyor”

İLK DEFA 300 SEYİRCİYE OYNUYORUZ
Benim tek üzüntüm; bu şehrin basketbola sevgisinin artmasını henüz görememek ve şu ana kadar bunu oyunculara hissettirememek. Bundan önce İkinci Lig’de çalıştırdığım takımlarda hiçbirinde 300 seyirci ile maç oynanamamıştım. Burada bunun ilkini yaşıyorum. Basketbol seyircisi olmadan bu oyunun hiç bir amacı yoktur. Zaten basketbol bir eğlence, bir sosyal aktivitedir. Bunu sevmiyorsan tabii ki yapacak bir şey yok ama bence bu şehri yıllar boyu onurlandıracak, gururlandıracak bir organizasyon var. Her geçen gün bu kulübün, oyuncuların tanıtımını yapmak için çok ciddi bir organizasyonumuz var. Bunun da hakikaten baş mimarı Ahmet Gürsel Oğuz hocamızdır. Bu hedef için Konyalardan kalkıp geldi. Sayın rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’ya da teşekkür ediyorum. Onun sayesinde Ahmet Gürsel hocamız bu kulübe destek veriyor. Oğuz, bu şehirde her kaleye ulaşmaya çalışıyor. İnanılmaz bir performans gösteriyor. Şu anda bizim önderimiz ve bizim lokomotifimiz açıkcası. Böyle bir dostum olduğu için de ben çok şanslıyım”

BİLET GELİRLERİ OLMADAN SPORCULAR OLMAZ
“Eminim ki zaman içinde maçlarımıza gelen seyirci kadar dışarıda taraftarlar kalacaktır. Bundan hiçbir şüphem yok. Biletin ücretli olması, spor salonunun uzak olması gibi mazeretler duysam da, ben bunların hiçbirine ihtimal vermiyorum. Çünkü biletin ücretli olması gerektiğine herkes duyarlı bakacaktır. Bugün sinemaya, tiyatroya, herhangi bir futbol, basketbol müsabakasına hiçbir ücret vermeden giremezsiniz. Maç gelirleri olmazsa hiçbir kulüp yaşayamaz. Bu bilet gelirleri olmadan spor kulüpleri ve  sporcular da olmaz. Sonuçta basketbol çok profesyonel bir oyun. Ve bunun da büyük Yönetim Kurulumuz çekiyor. Ama spor kulüplerinin en önemli geliri taraftar ürünleri ve tribün gelirleridir. Bunu hepimizin anlaması ve inanması lazım. Hem bu şekilde eminim ki Denizli’de sporu seven herkes bunu daha çok sahiplenecektir. Buna hiç şüphem yok”

TRİBÜNLERİN DOLMASINI HAYAL EDİYORUZ
“Bizim yakın zamanda takımımızı her geçen gün daha çok sevdirip, o tribünlerin dolmasını hayal ediyoruz. Bunun da en kısa sürede olması lazım. Her zaman belirttiğim gibi bu takımı ben veya diğer ekip elinden geleni yapar ama eğer Denizli’deki sporu seven herkes bu takımı sahiplenmezse bizim ekip olarak yapacağımız şeyler çok kısıtlıdır. Bu takımın lige çıkmasındaki en büyük rol bu takımı sahiplenen Denizli’de basketbolu seven insanlardır. Onları artık bir an önce salonda görmek istiyoruz. Onların sevgisine ve desteğine ihtiyacımız var. Aksi takdirde bu işin hiçbir anlamı olmaz”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Gökhan Gürlek   -  Bağlantı 8 Ocak 2014, 13:47

Hocam sende haklısın ama 10-TL’ye bilet satarsanız olacağı bu. Biz 4-TL’ye futbol gibi popüler bir sporun seyircisini bulamıyoruz Denizli Atatürk Stadyu’muna 🙂