REKLAMI GEÇ

Tribün geliri LÖSEV’e

Tribün geliri LÖSEV’e

Sinpaş Denizli Basket sosyal sorumluluk üstlendi, her hafta tribün gelirlerinin bir kısmını kamuya yararlı sivil kuruluşlara bağışlama kararı aldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2014 Salı, 11:37

Denizli’de basketbolu yeniden sevdiren Sinpaş Denizli Basket bu kez çok önemli bir sosyal sorumluluk projesinin altına imza atıyor. Yeşil lacivertli Denizli temsilcisi bu haftadan itibaren her iç saha maçında tribün gelirlerinin bir kısmını kamuya yararlı sivil toplum kuruluşlarına bağışlama kararı aldı.

Uygulamaya, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Cumartesi günü oynayacağı Final Gençlik maçı ile başlayacak olan Sinpaş Denizli basket tribün gelirinin yüzde 10 ile 15’lik bir bölümünü LÖSEV’e bağışlayacak. Lacivert yeşilliler bir sonraki iç saha maçının gelirini ise AKUT’a aktaracak.

Sinpaş Denizli Basket Genel Menajeri Hüseyin Gökçe, “Bu kulüp sosyal sorumluluklarının da bilincinde olan bir kulüp. Bu nedenle topluma yararlı sivil toplum kuruluşlarına kısmen de olsa destek vermek istedik. Burada önemli olan desteğin maddi boyutu değil, sorumluluğumuzu yerine getirmek. Sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek adına yürüttüğümüz tek çalışma bu çalışma da olmayacak. Aynı zamanda Denizli’de basketbol sevgisinin artması bu spora çocukların ve gençlerin ilgilerini kazanmak için de çalışmalar yapıyoruz. Yarın Bahçeşehir Koleji’nde öğrencilerle bir araya geleceğiz. Onlara basketbolu ve Sinpaş Denizli Basket’i anlatacağız. Çocukların spora yönelmeleri için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Zorlu Yeşil Giresun galibiyetinin kendilerine çok iyi geldiğini hatırlatan Gökçe, “Bu sezon kendi evimizde oynadığımız tüm maçları kazandık. Ligde iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Şu an içinde bulunduğumuz durumdan memnunuz. Final Gençlik müsabakasını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde sürüyor” diye konuştu.

Sinpaş Denizli Basket’te fıtık olan Utku’nun yarın ameliyat olacağı ve yaklaşık iki ay parkeden uzak kalacağı öğrenildi. Yeşil lacivertliler günü çift antrenman ile geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

harun türkmen   -  Bağlantı 10 Aralık 2014, 10:02

güzel bir uygulama ama. paraya ihtiyacı yok mu bu kulübün. ileride ne ile karşılaşağı belli değil….

Volkan   -  Bağlantı 9 Aralık 2014, 13:07

Süper bir uygulama.Emeği geçen yöneticilere ve salona gelip destek veren taraftarlara teşekkür ederim…