REKLAMI GEÇ

Turgut Dalaman: Hedefimiz Beko Ligi

Turgut Dalaman: Hedefimiz Beko Ligi

Denizli’nin basketboldaki temsilcisi Gamateks PAÜ hedefini Beko Basketbol Ligi olarak belirledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Ağustos 2013 Perşembe, 13:27

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Gamateks Pamukkale’de hedef Beko Basketbol ligi. Basketbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman fikstür çekiminin ardından rakipleri ve hedeflerini denizlispor.com’a değerlendirdi.

İddialı bir takım oluşturduklarını belirten Dalaman, “Artık TB2L, Beko Basketbol Ligi’ni aratmayacak bir seviyeye geldi. Ligdeki tüm takımlar iyi transferlerle kadrolarını güçlendirdi. Pek çok kulüp oluşturdukları büyük bütçelerle ligde ne denli iddialı olduklarını ortaya koydu” dedi.

Ligde zayıf rakip bulunmadığını, çekişmenin en üst düzeyde yaşanacağını öngören Gamateks PAÜ Basketbol Şubesi Sorumlusu Turgut Dalaman, “Ligdeki takımların büyük bölümü ellerindeki ekiple üst ligde rahatça oynayabilecek durumda. Biz de bu sezon için çok iyi bir kadro oluşturduk. Çalışmalarımız çok iyi geçti. Lige iyi hazırlandık. Hiçbir rakipten çekinmiyoruz. TB2L’de yenemeyeceğimiz takım yok” dedi.

Yönetim olarak BEKO Basketbol Ligi’ne çıkmaktan başka bir hedef düşünmediklerini kaydeden Dalaman, “Denizli şehri ekonomisi ile sosyal yaşamı ile, kültürü ve tüm güzellikleri ile en üst ligde temsil edilmeyi hak eden bir kent. Bu fikirle yola çıkmış, harika insanlardan oluşan bir yönetimimiz var. Başından beri ortaya koyduğumuz tek hedef üst lige çıkmak. Bütün planlamalarımızı da bu yönde yaptık. Amacımızı çok ciddiye alıyoruz” diye konuştu.

Denizli’nin potadaki temsilcisi ilk maçını 18 Ekim tarihinde FMV Işıkspor ile yapacak. Maç Denizli Belediyesi Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak ve Tarkan Tuser ile Mehmet Fatih Ertürkmen ikilisi tarafından yönetilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..