REKLAMI GEÇ

VESTEL’İN YILDIZI GORDON’DAN YÖNETİME SUÇLAMA

VESTEL’İN YILDIZI GORDON’DAN YÖNETİME SUÇLAMA

AYDEM PAÜ’ye seride 2-1 kaybedip elenen Vestel’in yıldızından şok suçlamalar geldi.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Mayıs 2014 Çarşamba, 12:05

Vestel ile Aydem PAÜ arasında oynanan çeyrek final üçüncü maçından önce yaşananların etkisi sürüyor. Henüz gerçekler tüm çıplaklığı ile ortaya çıkmamış olmasına ve Vestel Kulübü’nden bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen takımın yıldız oyuncusu Alex Gordon’un açıklamaları tartışılmaya devam ediliyor.

Seride durum 1-1’ken Manisa’daki üçüncü maç öncesi Alex Gordon ile birlikte Enver Ekmen’in kadro dışı bırakılmaları, ardından baş antrenör Emre Dağdelen ile menajer Cüneyt Kendirci’nin bu sürpriz karar ile salonu terk etmeleri Türkiye’nin gündeminde.

Vestel’in yıldızı Alex Gordon ise trendbasket.net internet sitesine yaptığı açıklama ile tüm dikkatleri üzerine topladı. Gordon, başkan tarafından aranarak kadro dışı bırakıldığının kendisine bildirildiğini söyleyerek; “Sezon başından beri elimizden gelen her şeyi yaptık fakat bugün duyduklarımız bizi şoke etti. Başkan bize kadro dışı bırakıldığımızı söyledi, neden diye sorduğumuzda ise kazanmanızı istemiyoruz dedi. Böyle bir olay benim başıma ilk defa geliyor, çok üzgünüm. Artık her şey bitti, bütün emeklerimiz çalındı!” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..