REKLAMI GEÇ

Yavuz: Bu eşleşme tam bize göre

Yavuz: Bu eşleşme tam bize göre

İç sahada son üç maçını kazanan Gelişim Koleji altı maçtır kaybetmeyen Sinpaş Denizli Basket’i konuk ediyor. Yeşil lacivertli coach Hakan Yavuz bu maçta uzun forveti Gökhan’dan faydalanamayacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Aralık 2015 Çarşamba, 11:17

TB1L’de üst üste altı maçını kazanarak Tofaş ve Acıbadem’in ardından sıralamada üçüncü basamağa yerleşen Sinpaş Denizli Basket’te Gelişim Koleji alarmı. En son adana deplasmanında 103 sayı atarak kazanan yeşil lacivertli Denizli temsilcisinde Gelişim deplasmanından da galibiyet isteniyor.

Dünkü antrenmanda sağ ayak bileğini burkan uzun forvet Gökhan Karabıyık’ın dışında takımda eksik bulunmuyor. Bir hafta dinlenmesi planlanan Gökhan ise maç kadrosunda yer alamayacak.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçın ikisini kaybeden Sinpaş Denizli Basket son üç dış saha maçından da galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi Gelişim Koleji ise kendi evindeki son üç maçını kazandı.

Karşılaşma öncesi denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulunan coach Hakan Yavuz, “Gelişim Koleji eşleşme olarak bize çok uygun bir takım. Genellikle 4 kısa ile oynuyorlar. Tempolu oynamaya çalışıyorlar. Bizim kadromuza uygun bir rakip. Eşleşmemiz tutuyor. Kağıt üstünde kazanmamız gereken bir maç ama bu ligdeki takımların performansları günü gününe uymuyor.  Bu nedenle net bir şey söylemek zor. Rakip geçen hafta Socar deplasmanında çok iyi bir oyun ortaya koydu ve son anda kaybetti. Bizim gibi formda bir ekip. Tempolarını düşürmeye çalışacağız. Delice oynuyorlar. Çembere çok gidici ve şutör oyuncuları var. Engellemeye çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..