REKLAMI GEÇ

Yavuz: Tecrübemizle kazandık

Yavuz: Tecrübemizle kazandık

Sakarya karşısına kritik bir galibiyet alan Sinpaş Denizli Basket’te coach Hakan Yavuz, “Baskı maç sonuna kadar sürseydi sonuç farlı olurdu” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Mart 2016 Pazartesi, 10:49

TBL’de yeniden galibiyet serisine dönen Sinpaş Denizli Basket zorlu Sakarya deplasmanında 66-63’lük bir galibiyet elde etti.

Yeşil lacivertlilerde maç sonunda değerlendirmede bulunan Coach Hakan Yavuz maçı tecrübeleri ile kazandıklarını söyledi.

Deneyimli coach ilk şoku tecrübeleri ile atlattıklarını belirterek, “Sıralama açısından çok önemli maçtı. Bizim bu sezon 24 maç arasında oynadığımız en zor maçtı. Tabii ki ev sahibi takımdan yana hakem arkadaşlar ev sahibi avantajını kararlarında kullandılar ama maçın başında Sakarya BŞB.’nin yaptığı savunma ve baskı maçın sonuna kadar gitseydi bu maç çok farklı bitebilirdi. Biz o ilk şoku yaşadıktan sonra tecrübeli bir takım olduğumuzu gösterdik, deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Bütün hafta buna hazırlandık. Oyuncularımıza hep bunu söyledik, hem saha içinde hem saha dışında seyircinin ve rakip oyuncuların bir baskısı olacağını bunu daha ilk aldığımız molada tekrardan dile getirdik ve daha sonra oyunda dengeyi kurarak bilhassa son periyot da sahada diri kalarak bu zor deplasmanı kazanmasını bildik.  Rakibimizi de bizi burada iyi ağırladıkları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..