REKLAMI GEÇ

Yıldız oyuncu 5 ay yok!

Yıldız oyuncu 5 ay yok!

Yeni bir yabancı transfer edilecek…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Ekim 2014 Perşembe, 11:09

TB2L’yi 11 Ekim’deki Socar Petkim maçı ile açacak olan Denizli Basket’te Amerikalı yıldız pivot Darius Morrow’un sakatlığı Coach Okan Çevik’i kara kara düşündürüyor. Federasyon Kupası yarı final maçında sağ ayak aşil tendonu kopan Morrow’un 5 ay parkeden uzak kalacağının rapor edilmesi, Denizli Basket yönetimini yeni yabancı arayışına sürükledi.
Morrow’un yerine 3-4 isimle görüşme halinde olan Denizli Basket yönetiminin bu transferi ligin ilk haftasında bitirmesi bekleniyor.

Diğer yandan genç power forvet Ali Işık’ın da sağ ayak bileğinde yırtık tespit edilmesi ve bu oyuncunun bir ay sahalardan uzak kalacak olması lig öncesi moralleri bozdu.

Sezona Federasyon Kupası’nda final oynayarak başlayan Denizli Basket’te Coach Çevik tüm olumsuzluklara rağmen hedeflerinden sapmayacaklarını belirterek, “Ligin zorlu geçeceğini herkes biliyor, Federasyon Kupası bizim asıl hedefimiz olan lige hazırlık anlamında çok olumlu geçti ancak son anda yaşanan talihsizlikler canımızı sıktı. Ancak bunlar sporun içerisinde var başka takımlar da farklı zamanlarda böyle durumlarla karşılaşabilirler, biz hedeflerimizden sapmadan her maça aynı konsantrasyonla hazırlanıyoruz. Socar Petkim, hırslı mücadeleci bir ekip, zorlu bir deplasman olacağını biliyoruz. İlk maçımızda hedefimi kazanmak. Umarım sorunsuz bir ilk hafta geçiririz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..