REKLAMI GEÇ

Yıldızlar sahne alıyor

Yıldızlar sahne alıyor

Denizli’nin önemli bilim adamlarından Bülent Topuz, Denizli Basket’e altyapı oluşturacak Denizli Yıldızlar Spor Kulübü’nü kurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Eylül 2014 Çarşamba, 10:33

Denizli’de Denizli Basket’in ardından yeni birtakım daha parkeye ayak basmaya hazırlanıyor. Kentin yetiştirdiği önemli bilim insanlarından biri olan Prof. Dr. Bülent Topuz’un önderi olduğu bir ekip Denizli Yıldızlar Spor Kulübü’nü kurdu.
Başkanlığını Bülent Topuz’un üstlendiği yeni kulüpte Kaan Şanlıkan Başkan Yardımcılığı ve Cengizhan Öztürk de Genel Sekreterliği üstlendi. Yönetim kurulu Berkay Alkaya, Ümit Çalışkan, Muammer Portakal, Gültekin İzmirlioğlu, Suat Küçüker, Mustafa Gürcan ve Hayri Ün isimlerinden oluştu.

Bu sezon daha önce TB3L olarak anılan ve statüsü değiştiği için EBBL olan Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Denizli Yıldızlar, daha çok Denizlili gençlere şans tanıyarak basketbol sporuna yeni yıldızlar kazandırmayı planlıyor.

Başkan Bülent Topuz, Denizli Basket’ten bağımsız olarak faaliyet göstermeyeceklerini, bu takımın pilot takımı konumunda olacaklarını hatırlatarak, “İşbirliği içinde hareket edeceğiz. Amacımız Denizlili genç yetenekleri Türk sporuna kazandırmak. Denizli Basket’in altyapısı gibi hizmet üreteceğiz” dedi.

Bölgesel lig için federasyona gerekli müracaatlarını yapan Denizli Yıldızlar SK’nın maç takvimi de yapılacak kura çekimi ile belli olacak.

Yıldızlar’da baş antrenörlük görevini Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Çelik üstlendi. Barış Koyuncuoğlu, Hüseyin Gökdemir, Şerif Serbest ise yardımcı antrenör olarak hizmet verecek. Takımın oyuncu kadrosunda Berkay Ekiner, Alpaslan Akçiçek, Kürşad Çubukçu, Gürkan Çağırgan, Onur Şevket Nazır, Bedirhan Ergül, Mustafa Mert Avcı, Orhun Koçoğlu, Hürkan Işıldak, Berkin Özgür, Berk Tolga Akçil, Ali Güler ve Emre Erkan yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..