REKLAMI GEÇ

YÜKSEKÇITA 84 MUĞLA ORMAN 43

YÜKSEKÇITA 84 MUĞLA ORMAN 43

EBBL’de kendi evinde ilk kez sahne alan Yüksekçıta Spor Kulübü, Grup Lideri Muğla Orman Gelişim’i farklı geçti 84-43.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Kasım 2016 Pazartesi, 09:06

Erkek Bölgesel Basketbol Ligi 6. Grup’da mücadele eden Yüksekçıta, kendi evinde ilk kez görücüye çıktı. Grup lideri Muğla Orman Gelişim’i ağırlayan lacivert beyazlılar, seyirci avantajını iyi kullandı maçı 84-43 kazanmasını bildi.

Barış Tunç ve Samet Fırat Savaş’ın hakemi olduğu maça iyi başlayan ev sahibi daha ilk çeyrekte konuk ekibin direncini kırdı. Bu çeyrekte rakip potaya 20 sayı bırakan lacivert beyazlılar rakibine sadece 11 sayı fırsatı verdi.

İkinci çeyrekte özgüveni daha da artan Yüksekçıta dış şutlar ve pota altından bulduğu kolay sayılarla seyircisini coşturdu, devre sonunda 25’e 7’lik fark oluşturarak soyunma odasına 45-18’lik skorla girdi.

Ezici üstünlüğünü üçüncü çeyrekte de gösteren Çıta, genç oyuncuların süre alması ile tempoyu düşürse de oyun üstünlüğünü elinden bırakmadı. Çeyrek sonunda 2116’lik üstünlük sağlayan Çıta son periyotta da gençlerle devam etti ve maçı 84-43 kazanmasını bildi.

21112016_çita_ic

Coach Abbas Bakırcı süre verdiği gençlerin oyunundan memnun olurken maç sonu yaptığı değerlendirmede, “Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz ağır ve zorlu çalışma sürecinin sonunda belli bir standarda geldiğimizi görmek güzel” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..