REKLAMI GEÇ

YÜKSEKÇITA KOLEJİ 70 ARTVİN BELEDİYE 79

YÜKSEKÇITA KOLEJİ 70 ARTVİN BELEDİYE 79

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji, Artvin Belediye karşısında kendi evinde kaybetti 70-79.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Mart 2018 Pazar, 13:01

Denizli’nin TB2L’deki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji kendi evindeki hayal kırıklıklarına bir yenisini daha ekledi.

Lacivert beyazlılar grup lideri Artvin Belediye karşısında saha avantajını kullanamadı ve iç sahadaki beşinci yenilgisini aldı.

Başa baş geçen ilk çeyrekte ev sahibi 21 konuk ekip 22 sayı üretti. İkinci çeyrekte istediği skoru üretemeyen Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji rakip potaya 12 sayı bırakırken, Artvin Belediye ise bu bölümü 18 sayı ile tamamlayarak devreyi 33-40 önde kapattı. Üçüncü çeyrekte her iki takım da yüksek skor üretti. Ev sahibi 20 konuk ekip ise 25 sayı ile bölümü tamamladı. Son çeyreğe 53-65 geride giren Merkezfendi Belediye Yüksekçıta Koleji rakibini 14 sayıda tutsa da maçı çevirecek skoru üretemedi 70-79.

Bu sezon ilk kez profesyonel ligde Denizli’yi temsil eden ve kentin güçlü belediyesi Merkezefendi Belediyesi’nin desteğini arkasına alan lacivert beyazlılar, deneyim kazanarak ileride hedef oluşturmayı planladığı ligde 9 galibiyet ile 9’ncu sırada yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..