REKLAMI GEÇ

YÜKSEKÇITA KOLEJİ 70 FMV IŞIKSPOR 64

YÜKSEKÇITA KOLEJİ 70 FMV IŞIKSPOR 64

TB2L’de Yüksekçıta Koleji normal süresi 60-60 eşitlikle biten maçta Işıkspor’u uzatmalarda devirdi 70-64.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Şubat 2018 Pazar, 13:40

Denizli’nin TB2L’deki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji, kendi evinde FMV Işıkspor’u konuk etti.

Ev sahibinin sıralama açısından önem verdiği maçta ilk çeyrekte iyi bir başlangıç yapan lacivert beyazlılar ilk bölümü 13-10 önde kapattı.

İkinci çeyrekte ise işler tersine döndü. Rakip potada etkili olamayan lacivert beyazlılar baş döndükleri hücumlar sonunda rakiplerine 16-0’lık bir seri yaptırdı.

Coach Abbas Bakırcı bu bölümde genç ve enerjik oyuncularını sahaya sürerek durumu yeniden toparladı. Çeyrek sonunda 11 sayı bulan Yüksekçıta Koleji devreye 24-32 geride girdi.

Üçüncü çeyrekte daha etkili bir oyun sergileyen Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji bu bölümde rakip potaya 15 sayı bırakırken 13 sayıya da engel olamadı. Çeyrek 45-39 konuk ekibin üstünlüğü ile geçildi.

Son bölümde Adem’in faul çizgisinin gerisinden gelen sayıları ev sahibine hayat verdi. Bölümü 21-15 geçiren Kolejliler farkı eritti ve maçı uzatmaya götürmeyi başardı 60-60.

Abbas Bakırcı’nın öğrencileri uzatma bölümünde işi sıkı tutarak Işıkspor’u sayı şansı tanımadı. 10-‘a 4’lük bölüm skoru ev sahibinin maçı kazanmasına yetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..