REKLAMI GEÇ

YÜKSEKÇITA KOLEJİ 78 İSTEM KOLEJİ 56

YÜKSEKÇITA KOLEJİ 78 İSTEM KOLEJİ 56

TB2L’de Kayseri temsilcisi İstem Koleji konuk eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji her iki devrenin son çeyreğindeki etkili oyunu ile kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Mart 2018 Pazar, 10:55

TB2L’de son iki maçını kaybederek moral bozan Merkezefedi Belediyesi Yüksekçıta Koleji, kendi evinde Kayseri temsilcisi İstem Koleji’ni konuk etti.

Coach Abbas Bakırcı maça Adem Yılmaz, Fırat yavuz, Engin Sefa, Emre Özkan ve deneyimli Serdar Ünsür beşiyle başladı. İlk çeyrekte her iki takımın kontrollü başlangıcı ilk iki dakikalık bölümde skor üretmelerine engel olurken perdeyi konuk ekip açtı. Hem boyalı alanda hem de dış şutlarda isabet kaydeden İstem Koleji’nin zaman zaman ataklarını durduran lacivert beyazlılar çeyreğin son bölümündeki gayreti ile oyuna tutunarak ilk periyodu 21-16 geride kapadı.

İlk çeyreğin sonunda bıraktığı işe ikinci çeyrekte hız veren Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji etkili başladığı bu bölümde art arda bulduğu sayılarla önce eşitliği sağladı ardından öne geçti. Boyalı alanda ikili oyunlarla Engin Sefa ve Adem’in sayılar ürettiği bu bölümde oyuna benchten dahil olan Hakan’ın da katkı koyması ile fark açılmaya başladı. Çeyreğin bitimine 3,5 dakika kala farkı 17 sayıya çıkaran ev sahibi maçın da gidişatını tayin etmiş oldu. Moral olarak çöken İstem’de savaşçı Fatih’in mücadeleyi bırakmaması Mustafa Kürşat’ın sayıları konuk ekibi oyunda tutmaya yetmedi. İlk yarı ev sahibi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji’nin üstünlüğü ile 38-26 geçildi.

İkinci yarı her iki takımın karşılıklı sayıları ile başladı. Çeyrek sonunda konuk ekip 18 sayı üreterek maça ortak olmayı yeniden denese de lacivert beyazlılar aynı sayıyı üreterek farkı korudu. Son bölümde ise çok daha rahat bir oyun sergileyen Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji rakibini 12 sayıda tutarken 22 sayı bırakarak fişi çekti 78-56. Engin Sefa 20 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..