REKLAMI GEÇ

ÇAMELİ’DE DAĞ BİSİKLETİ ŞAMPİYONASI

ÇAMELİ’DE DAĞ BİSİKLETİ ŞAMPİYONASI

Çameli Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası tamamlandı. 57 sporcunun yarıştığı maratonda Emre Yavuz finişi ilk gören sporcu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Ağustos 2019 Pazartesi, 11:18

Çameli Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun katkı koyduğu Çameli Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası hafta sonunda gerçekleşti. Çameli Belediyesi de gelenekelleşen etkinliğin ev sahiplerinden biri olarak etkin görev aldı. 8 takımdan 57 sporcunun yarıştığı maratonda büyük çekişme yaşandı.

1500 metre rakimde çam ormanları arasından geçen doğal etapta gerçekleşen maraton sırasında AKUT ekipleri güvenlik sağladı. Yol boyunca kurulan su istasyonları sporculara sıvı takviyesi yaptı. Çameli Belediyesi önünden başlayan yarış Bıçakçı, Düzençam, Yaylacık ayrımı, Gürsü Buhugediği, Karkın, Taşlıkbaşı, Taşçılar Mezarlığı, Elmalı Mahallesi güzergahı ile devam edip muhtarlık binası önünde sona erdi.

Yarışmayı 2 saat 9 dakikada tamamlayan Emre YAvuz şampiyon olarak tamamladı. Elit erkekler, elit bayanlar, 50+ Master Erkek, 40+ Master Erkek ve 30+ Master Erkek kategorilerinde dereceye girenlere modalyaları verildi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan güzel bir maraton geçirdiklerini belirterek organizasyona katkı koyan herkese teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..