REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BİSİKLET FESTİVALİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

DENİZLİ BİSİKLET FESTİVALİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Bisiklet Festivali 20 farklı bölgeden katılımcılarla gerçekleşti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Eylül 2014 Salı, 10:39

İran ve Berlin’den katılımcıların yanı sıra yurt içinden 18 farklı kentten misafirlerin ağırlandığı Denizli Bisiklet Festivali’nin ilki başarı ile sonlandırıldı. Buldan’da başlayan etkinlik Denizli, Pamukkale, Tavas, Beyağaç ve Nikfer’i de kapsadı. 4 etapta gerçekleşen yarışlar bisiklet tutkunlarının Denizli’yi tanımasına da yardımcı oldu.

Pamukkale Ultra Trail Kulübü tarafından programlanan etkinliğe NİKADOS da destek verdi. 60 kilometrelik dört etapta gerçekleşen yarışlara bazı kamu kurumları da destek oldu.

Çamlık Mesireliği’ndeki yarışlar sırasında etkinliğin ziyaretçisi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Organizasyon Nikfer’de Tavas Belediye Başkanı Turan Veli Akyol’un karşılamasıyla sona erdi. Toplam 4 etaptan oluşan ve dört gün süren program Denizli’nin yerel kültür, tarih, doğa ve sportif alanlarının etkin şekilde tanıtılmış olmasına hizmet etti. Toplam 85 sporcu 18 değişik ilden katılırken biri İran ve biri Berlin’den olmak üzere iki sporcu da yurtdışından bireysel katılım gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..