REKLAMI GEÇ

Denizlili bisikletçiden sezonun ilk birinciliği

Denizlili bisikletçiden sezonun ilk birinciliği

Sezonun ilk yarışında Süleyman Urcu finişe 1,5 kilometre kala atağa kalktı mücadeledeki hiçbir sporcu bu atağa yanıt veremedi. Temposunu düşürmeyen Denizlili pedal rakiplerinden önce yarışı tamamladı, yine kürsüye çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Şubat 2018 Pazartesi, 09:40

Bisiklet Federasyonunun 2018 faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası 1. Etap Puanlı Yol Yarışları  Hatay’ın Arsuz ilçesinde yapıldı. Denizlinin profesyonel tek yarış takımı olan Gökşin Kimya Pamukkale Gençlik Spor Kulübü, antrenör Hakan Yıldırım ve Ali Aktaş nezaretinde Mehmet Erken, Süleyman Urcu, Emre Bayram, Mehmetcan Özan, Ali Osman Gürsoy, Fatih Öztaş, Velican Pişken’den oluşan 8 sporcuyla yarışa katıldı.


MÜKEMMEL ZAMANLAMA
Hafta sonu güzel  bir havada yapılan 3km’lik parkurda 12 tur üzerinden koşulan şehir içi sürat yaşına 90 sporcu katıldı. Start anından itibaren temponun hiç düşmediği yarışta bisikletçiler bir çok atak denemesi yaparak ana gruptan kopmayı başaramadı. Bunda, Denizlili pedalların yarış içerisinde iyi bir takım çalışması yapmasının rolü çok büyüktü. İzleyenlerce yarışın sprint mücadelesiyle bitmesi beklenirken sturda bitişe 1,5 km kala Süleyman Urcu’nun mükemmel zamanlamayla yaptığı atağa, kimse cevap veremedi. Bitişe kadar temposunu düşürmeyen Urcu, çizgiyi en önde geçen isim oldu. İkinciliği Konya Selçuklu Belediye Spordan Hakkı Çelikel alırken, Sakarya BB Spor adına yarışa katılan Halil İbrahim Doğan üçüncü sırada yer aldı.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMASI BEKLENİYOR.
2017 nin son 3 yarışında kürsüde yer alan Süleyman Urcu, bu yarışta da podyumun en üst basamağında yer almayı başardı. Bu başarısıyla Süleyman Urcu’nun Belçika’da yapılacak uluslarası yarış için, Çarşamba günü açıklanacak Milli Takım kadrosuna alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..