REKLAMI GEÇ

DENİZLİLİ BİSİKLETÇİLER URCU VE ERKEN ZİRVEDE

DENİZLİLİ BİSİKLETÇİLER URCU VE ERKEN ZİRVEDE

Osmangazi-Uludağ Tırmanma ve Kriteryum yarışlarında Denizlili bisikletçiler Süleyman Urcu ve Mehmet Erken kürsüye çıkmayı başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Temmuz 2018 Salı, 10:24

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2018 faaliyet programın yer alan Osmangazi Uludağ tırmanma ve kriteryum yarışı  geçtiğimiz hafta sonu Bursa’da yapıldı.

İlk gün yapılan 26 km uzunluğundaki zorlu Uludağ Tırmanma yarışına, Denizlili bisikletçiler damga vurdu. 1300 metre tırmanan Milli bisikletçi Mehmet Erken zirveye en önde çıkan isim olurken takım arkadaşı Süleyman Urcu ikinci olmayı başardı. Bursa adına yarışa katılan Arda Işık ise çizgiyi üçüncü geçen isim oldu.

Pazar günü, 3600 metrelik parkurda 8 tur üzerinden koşulan şehir içi Kriteryum yarışı büyük bir heyecana sahne oldu. Atakların ve kaçışların çok olduğu amansız yarışı, Süleyman Urcu doğru yerde yaptığı atakla kazanmasını bildi. İkinciliği Bursa’dan Mehmet Talat alırken, Balıkesir adına yarışa katılan Serhat Akça, üçüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren Denizlili bisikletçileri Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu tebrik ederken, başarıların tesadüf olmadığını, tecrübeli antrenör Hakan Yıldırım nezaretinde yaz kış demeden fedakarca çalışmanın karşılığı aldıklarını ve bizleri gururlandırdığını ifade etti. İbanoğlu ayrıca, bisiklet sporuna verdiği destekten dolayı,  Gökşin Kimya sahibi Zafer Gökşin’e bir kez daha teşekkürlerini ve şükranlarını iletti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..