REKLAMI GEÇ

DENİZLİLİ PEDALLAR ŞAMPİYONLUK KÜRSÜSÜNDE

DENİZLİLİ PEDALLAR ŞAMPİYONLUK KÜRSÜSÜNDE

Denizli Telekom, Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon oldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Temmuz 2017 Çarşamba, 14:36

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun en prestijli yarışı olan Türkiye Şampiyonası geçtiğimiz günlerde Sakarya’da yapıldı. Oldukça sıcak havada yapılan yarışmalarda bisikletçiler rakiplerinden çok kendi iradeleri ile mücadele etmek zorunda kaldı. Şampiyonaya, ilimizi temsilen Hakan Yıldırım, Ramazan Erken, Halil Emre ve Serkan Polat’dan oluşan Denizli Telekom spor takımı katıldı.

Bireysel Zamana karşı ve Yol Yarışı olarak iki ayrı disiplinde gerçekleştirilen, takım içindeki en iyi 3 sporcunun zamanı toplanarak en düşük zamana sahip takımın Şampiyon olduğu turnuvada Denizli Telekom spor bisikletçileri büyük bir başarıya imza atarak bu alanda Türkiye şampiyonu oldu.

05072017-bisiklet-ic

BİREYSEL YARIŞLARDA KÜRSÜ GÖRDÜLER
Ferdi klasmanda ise 14 kilometrelik zamana karşı yarışında Hakan Yıldırım Türkiye ikincisi olmayı başardı. Ramazan Erken ise Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Birinciliği Antalyaspor’dan Turgay Germen elde etti. Aşırı sıcak yüzünden 80 km’den 60 km’ye düşürülen yol yarışında ise Denizlili sporcular art arda talihsizlik yaşadı, yarışın henüz başında büyük bir kaza meydana geldi ve Serkan Polat yarış dışı kaldı. İlerleyen kilometrelerde grubun arasına giren köpek başarılı milli bisikletçinin düşmesine ve yaralanmasına neden oldu. Takım klasmanından düşmemek için büyük mücadele gösteren Hakan Yıldırım bitişe 8 km kala ana grubu yakalayarak ve Turgay Germen’in ardından Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..