REKLAMI GEÇ

DENİZLİLİ PEDALLARDAN TARİHİ BAŞARI

DENİZLİLİ PEDALLARDAN TARİHİ BAŞARI

Federasyonun 2019 takvimindeki Puanlı Yol Yarışları’nda Denizli’yi temsil eden Gökşin Kimya Pamukkale Gençlik Spor Kulübü büyüklerde ilk kez takım halinde şampiyonluk yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Kasım 2019 Cuma, 12:13

Denizlili işadamı Zafer Gökşin’in omuz verdiği ve destekleri ile Türkiye şampiyonalarında boy gösteren Gökşin Kimya Pamukkale Gençlik Spor Kulübü kente bir ilki yaşattı. Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2019 Puanlı Yol Yarışları’nda boy gösteren Denizlili bisikletçiler Büyükler 18+ kategorisinde kente ilk kez şampiyonluk yaşattı.

Bu yıl dört merkezde gerçekleşen yarışların ilk üçü Mersin, Giresun ve Konya kentlerinde gerçekleşti.

15 sporcu ile katılan Pamukkale Gençlik Spor Kulübü üç yarışta da sporcularını kürsüye çıkarmayı başardı. Sezonun final yarışı ise Aksaray’da gerçekleşti. Burada elde edilen puanlarla Denizlili bisikletçiler genel klasman sonunda Büyükler 18+’da takım halinde şampiyon olurken, 13-14 yaş grubunu kapsayan Yıldız B’de takım halinde ikinci ve masterlarda da yine ikincilik elde etti.

Denizlili bisikletçiler daha önce masterlar kategorisinde Türkiye birinciliği elde etmiş olmasına rağmen büyükler kategorisinde bu başarıyı ilk kez elde etti.  Denizliyi temsil eden sporcular sezon sonunda 32 puan toplayarak Sakarya Büyükşehir Belediye ve İstanbul Peletonspor gibi iddiali ekiplerin önüne adını yazdırmayı başardı.

Ferdi genel klasmanda +35 master kategorisinde Hakan Yıldırım şampiyon olmayı başardı.

YILDIZ B kategorisinde Musab Arabacı sezonu üçüncü, büyüklerde Süleyman Urcu ise dördüncü sırada tamamladı.

Gökşin Kimya Pamukkale Gençlik Spor Kulübü sporcuları 2019 yılında katıldıkları tam yarışlarda toplam 12 birincilik, 11 ikincilik ve 4 de üçüncülük alarak tüm zamanlarda en fazla derece elde ettiği yılı yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..