REKLAMI GEÇ

DENİZLİLİ ŞAMPİYON PEDAL’DAN İBANOĞLU’NA ZİYARET

DENİZLİLİ ŞAMPİYON PEDAL’DAN İBANOĞLU’NA ZİYARET

Sivas’taki Türkiye Bisiklet Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönen Mehmet Erken sevincini Ahmet İbanoğlu ile paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ağustos 2016 Cuma, 12:37

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun Temmuz ayı sonunda Sivas’ta gerçekleştirdiği Yol Bisikleti Türkiye Yampiyonası’na katılan Denizlili bisikletçiler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

12 km’lik zamana karşı yarışını, 15.13 dk. derece ile 47 km/s’lik müthiş bir zamanla geçerek Türkiye Şampiyonu olan Mehmet Erken, 2014 yılında elde ettiği başarısını da tekrarlamış oldu. 2000 doğumlu olan ve Orhan Abalıoğlu Meslek Lisesi 3. Sınıfa geçen Mehmet Erken, bu sonuçla genç yaşına ikinci kez Türkiye Şampiyonu ünvanını yazdırmış oldu.

HEDEF 2020 OLİMPİYATLARI İÇİN PUAN TOPLAMAK
Bisiklet Milli Takımı ile 116 defa milli formayı sırtına geçiren tecrübeli Antrenör Hakan Yıldırım, Denizli’de genç sporcuları geleceğe hazırlamayı sürdürüyor. 20 kişilik performans grubuyla haftanın beş günü şehir içinde, hafta sonları ise şehir dışı güzergahlarda çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Yıldırım, Mehmet Erken için hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatlarına giden yolda adım adım puan toplamak olduğunu söyledi. 

İBANOĞLU TEBRİK ETTİ
Genç sporcu ve Antrenörünü elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, daha büyük hedefler için disiplinli çalışma temposundan taviz vermemeleri tavsiyesinde bulundu.

Genç Pedal Mehmet Erken, federasyon tarafından planlanan 11-14 Ağustos 2016 tarihlerinde Ordu ilinde yapılacak yol yarışlarında bir kez daha sahne alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..