REKLAMI GEÇ

Hakan Yıldırım yine şampiyon

Hakan Yıldırım yine şampiyon

Aynı yerde 5 kaburgasını kırmıştı…

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Şubat 2014 Pazartesi, 11:50

SELAMİ AYDIN / Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Mersin Sezon Açılış Yol Yarışları tamamlandı. Üst üste üçüncü kez gerçekleştirilen müsabakalara Denizli Telekomspor Kulübü adına katılan Hakan Yıldırım, Master A kategorisinde son derece çekişmeli geçen ve müthiş bir sprint mücadelesi ile noktalanan  Kriteryum yarışında  Türkiye Birincisi oldu.

Yıldırım aynı yarışa iki yıl önce de katılmış ve geçirdiği kaza sonrasında 5 kaburgasını kırmıştı. Mersin’deki ilk yol yarışında kırılan kaburgaları nedeniyle koşuyu yarım bırakan ve bir ay boyunca çok sevdiği bisiklet sporundan uzak kalan Hakan Yıldırım geçen yılki yarışlarda da şampiyonluğu elde etmişti. Bu yıl üst üste ikinci kez damalı bayrağı önde gören Hakan Yıldırım, “Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Destek olan büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bisiklet sporunun yaygınlaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Denizli bu alanda büyük potansiyele sahip bir kent” dedi.

Aynı parkurda geçirdiği kaza hatırlatılan Yıldırım, “O Mersin’deki ilk yarıştı. Ciddi bir talihsizlik yaşadım. Kaza çok şiddetli gerçekleşti. Asıl hasarı hastaneye kaldırıldığımda öğrenmiştim. O gün yarışa konsantreydim. Önde götürüyordum. Koşuyu mutlaka önde bitirmek istiyordum. Kendime güvenim tamdı. Kaza tüm planları değiştirdi.  Kendime olan inancımı kaybetmedim. Geçen yıl aynı kategoride yine şampiyon olmuştum. Bu yıl aynı başarıyı tekrarlamak çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yıldırım bu şampiyonlukla birlikte 100’ün üzerinde madalya sahibi oldu.

Diğer yandan Denizli Telekomspor Kulübü yol yarışlarına 13 sporcusu ile katıldı. Bu sporculardan Mert Duran Yıldız B Kategorisi’nde üçüncülük elde etti. Yarışlarda takım halinde şampiyonluğu ise Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden Torku Şekerspor elde etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..