REKLAMI GEÇ

Hakan Yıldırım yine şampiyon

Hakan Yıldırım yine şampiyon

İstanbul Park’taki yarışta Hakan Yıldırım master erkeklerde şampiyon oldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 11 Nisan 2014 Cuma, 11:28

Intercity tarafından İstanbul Park’ta düzenlenen Koşu ve Bisiklet Şampiyonasının ilk etabı geçtiğimiz hafta sonu  tamamlandı.

Şampiyonaya, Denizli’yi temsil eden Türkiye Şampiyonu bisikletçi Hakan Yıldırım da katıldı.
Üç ayaktan oluşan Intercity  Koşu ve Bisiklet  Şampiyonası, coşkulu bir törenle başladı. Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce sporcuyu bir araya getiren organizasyonda, Formula 1 pisti  şampiyona katılımcılarından tam not aldı.Şampiyonanın ilk ayağında 1 turluk koşuda erkeklerde birinciliği Bekir Karayel, ikinciliği Kenan Yalçın ve üçüncülüğü ise Yücel Aydın aldı. Kadınlarda ise milli Atlet Bahar Doğan birinci, Aslı Karazlı ikinci, Aylin Savacı Armador ise üçüncü olarak yarışı tamamladı.
Koşunun ilk ayağında dereceye giren sporculara madalyalarını İstanbul Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Adnan Kuzu, Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak ile şampiyonanın organizasyon başkanı Ahmet Özgün verdi.
Bisiklet etabı ile devam eden yarışlarda sporcular dünyanın en iyi pistleri arasında yer alan Intercity İstanbul Park’ta pedal çevirmenin heyecanını yaşadı.
Master ve Elit’lerin birlikte start aldığı bisiklet yarışları sonucunda, Denizli Telekomspor’dan Hakan Yıldırım genel klasmanda beşinci ile aynı zamanda yarışı bitirerek büyük bir başarıya imza atarken, Master Erkek kategorisinde açık ara birinci oldu, ikinciliği Sakarya’dan Bahattin Taşkın, üçüncülüğü ise Bolu Gençlikten Volkan Arslan elde ederken; elit erkeklerde  Torku Şeker Spor Kürsü kapattı ve birinci Fatih Keleş olurken, ikinciliği Fetullah Köse, üçüncülüğü ise Muhammet Atalay elde etti. 08:31 olan 5.4km’lik pist rekoru ise aralarında Sporcumuz Hakan Yıldırım’ın da yer aldığı 9 kişilik lider grup tarafından 07:09 ile kırıldı. Bayanlarda da ise Sakarya Türk Telekom Spor Kulübü sporcularının üstünlüğü ile geçti ve  birinci Ayşenur Turgut, ikinci Merve Demiroğlu, üçüncü Zeynep Ezgi Tekinoğlu oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..