REKLAMI GEÇ

Kazaya rağmen kürsüye çıktı

Kazaya rağmen kürsüye çıktı

Denizlili milli bisikletçi Hakan Yıldırım Açılış Yarışları’nda ilk gün kazaya karıştı, ikinci gün dikişlerine rağmen kürsüye çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Şubat 2015 Salı, 11:05

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun bu yılki faaliyet programında yer alan Sezon Açılış Bisiklet Yarışları, Alanya’da yapıldı. Denizli adına milli bisikletçi Hakan Yıldırım’ın yanı sıra Ramazan Erken master kategorisinde yarıştı. Büyükler kategorisinde Emin Koçan, gençler kategorisinde Halil Turan, Aydın Dede, Onur Aydın, Ege Eke, Yasin Yalçın, yıldızlar kategorisin de ise Süleyman Urcu, Mehmet Erken ve Mert Duran’ dan oluşan 11 kişilik  Denizli takımı yarışlarda başarı kovaladı.

MASTER A’DA BÜYÜK KAZA
Yağış altında kaygan zeminde gerçekleşen yarışların ilk günü kazalara da sahne oldu. Master A’da 80 sporcunun katıldığı yol yarışının son metrelerinde sprint mücadelesi veren Hakan Yıldırım kazaya karışarak podyum dışı kaldı. Son dört yıla damga vuran sporcu talihsiz kaza ile kürsüyü kaçırmış oldu. Koluna dikiş atılan sporcu sonraki gün yine yarışlarda boy gösterdi.

İlk günkü gibi yağmurlu ve rüzgarlı geçen ikinci gün yarışlarında 34 kilometrelik kriteryum yarışında dikişlerine rağmen mücadele eden Hakan Yıldırım, Türkiye ikincisi olmayı başardı. Birinci ise Çorum Belediyespor’dan Turgay Germen oldu.

Masterlarda yarışa katılan diğer sporcumuz Ramazan Erken, yol yarışında altıncı, kriteryum yarışında ise beşinci oldu. 76 kişinin katıldığı Yıldızlar yarışında  ise Mehmet Erken onuncu  olma başarısı gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..