REKLAMI GEÇ

SÜPER PEDAL URCU DURMUYOR

SÜPER PEDAL URCU DURMUYOR

Denizli’nin süper pedalı milli bisikletçi Süleyman Urcu, Hatay’daki sezonun ilk yarışında birincilik kürsüsü gördükten sonra ayağının tozuyla katıldığı Trabzon yol yarışlarında da üçüncülük gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Nisan 2018 Perşembe, 10:40

Denizli’nin bisikletteki harika çocuğu Süleyman Urcu sezonun ikinci yarışında da kürsü gördü. Türkiye Bisiklet Federasyonu takvimindeki Hatay Yol Yarışları’nda birincilik kürsüsü gören sporcu ayağının tozuyla Trabzon’daki Kron Bisiklet Şampiyonası’na katıldı. ZGK Gökşin Kimya Takımı adına yarışan sporcu Trabzon’daki yarışlarda da 90 rakibinin arasından sıyrılan üçüncü olmayı başardı ve bu sezon ikinci kez kürsü gördü.

Gençler kategorisinde yarışan Süleyman Urcu zorlu kriteryum yarışında Türkiye üçüncüsü olurken ustası Hakan Yıldırım da master kategorisinde çizgiyi ikinci geçen isim oldu.

İlk gün yapılan yarışlarda 2 madalya çıkaran ZGK Gökşin Kimya Pamukkale Gençlik Spor Bisiklet takımı ikinci gün yapılan 8 km mesafeli,  yüzde 20’lik sert eğimelerin olduğu tırmanma yarışında Hakan Yıldırım, Türkiye ikincisi olurken Süleyman Urcu kategorisinde 6. Sırada yer aldı.

Toplam decelerde ZGK Gökşin Kimya Pamukkale Gençlik Spor, Master Kategoride  Takım Klasmanında Türkiye Şampiyonu oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..