REKLAMI GEÇ

SÜPER PEDALLAR DENİZLİ’Yİ 5 KEZ KÜRSÜYE ÇIKARDILAR

SÜPER PEDALLAR DENİZLİ’Yİ 5 KEZ KÜRSÜYE ÇIKARDILAR

Mersin’deki sezonun ilk puanlı yarışına Denizlili pedallar damga vurdu, 8 yarışın beşinde kürsüde yer aldı. Büyüklerde Urcu, masterda Yıldırım birincilik gördü.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Şubat 2019 Salı, 10:14

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2019 faaliyet programının ilk yarışı olan Türkiye Şampiyonası 1. Etap Puanlı Yol Yarışları, 10 kategoride 34 ilden 445 sporcunun katılımıyla Mersin’de tamamlandı.

Yer yer güneşli ve yağışlı havanın eşlik ettiği sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler.

ZGK Gökşin Kimya sponsorluğunda Pamukkale Gençlik, Sorisa, Cavidil ve Telekomspor 4 kategoride 17 sporcu ile Mersin’e giden Denizli’li bisikletçiler, 8 yarışın 5’nde kürsüde yer almayı başardı.

URCU’DAN ÇİFTE ZAFER
Yarışmaların ilk gününde yağmurlu havada koşulan 96 km mesafeli büyükler yol yarışını, Pamukkale Gençlik Spor Kulübünün başarılı sporcusu Süleyman Urcu kazandı. İkinci gün yapılan yapılan 40 km uzunluğundaki kriteryum olarak adlandıran şehir içi sürat yarışını da güzel bir sprintle kazanan Urcu, bisiklet otoriterlerinden tam not aldı.

YILDIRIM RÖVANŞI ALDI
Master kategoride yarışlara katılan Hakan Yıldırım 60 km’lik yol yarışında tekerlek farkıyla ikinci sırada yer almasına karşın kriteryum yarışında, rakiplerine şans tanımadı ve çizgiyi en önde geçerek Türkiye birincisi olmasını bildi.

YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR…
115 sporcunun katıldığı Yıldız B kategorisi Kriteryum yarışında, 14 yaşındaki Musab Arabacı yarışı ikinci sırada tamamlayarak kariyerinin üçüncü yarışında kürsüye çıkmaya başardı.

Yarışmalar sonunda Denizli, Büyük ve Master takım klasmanında Türkiye ikincisi olurken, Yıldız B takım klasmanın da ise Türkiye üçüncüsü olarak katıldığı 4 kategorinin üçünde kürsüde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..