REKLAMI GEÇ

YILDIRIM ALANYA’DA KÜRSÜDE

YILDIRIM ALANYA’DA KÜRSÜDE

Denizlili bisikletçi Hakan Yıldırım, Alanya’da sezonu şampiyonlukla açtı. Denizli’yi temsil eden diğer yarışçılar da iyi bir başlangıç yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Şubat 2017 Perşembe, 14:23

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan sezonun organizasyonu Alanya Bisiklet Yol Yarışları 650 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Denizli’den Telekomspor adına master kategorisinde Hakan Yıldırım, Ramazan Erken ve Halil Emre, büyüklerde Salih Altın, Halit armağan, Muhammed Çarkın ve gençlerde Mehmet Erken, Süleyman Urcu ile Emre Bayram temsil etti.

Master kategoride yarışan Hakan Yıldırım, ilk gün yapılan  45 km mesafeli yol yarışını 1 saat 9 dakikada tamamlayarak Türkiye birincisi oldu. İkinciliği tekerlek farkıyla Bolu’dan Volkan Arslan üçüncülüğü ise Ankara adına yarışa katılan Serkan Polat elde etti. Bu kategoride ilimizi temsil eden bir diğer başarılı sporcumuz Ramazan Erken beşinci olarak klasmanda yer aldı. Takım klasmanında ise Denizli Bisiklet Takımı Türkiye ikincisi oldu.

İkinci gün yapılan 26 km’lik kriteryum yarışında ise Hakan Yıldırım, Antalyaspor adına yarışa katılan Turgay Germen’in ardından ikinci olurken, üçüncülüğü Bolu Bisiklet Takımından Volkan Arslan elde etti.

79 sporcunun katıldığı gençler Kategorisinde Süleman Urcu 7.  Mehmet Erken 8. olurken; 112 sporcunun katıldığı büyükler kategorisinde Halit Armağan 20. Muhammed Çakın ise 30. olarak Denizli’yi başarıyla temsil etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..