REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR DÜŞEBİLİR

DENİZLİSPOR DÜŞEBİLİR

Süper Lig’den düştüğünden beri de, camianın stres yaşamadığı sezon yok. Peki, Denizlispor bu sezon rahat mı? Rahat gibi görünüyor ama önlem alınmaz ise, bu takım düşebilir. Üçlü averaj, ikili averaj, final haftalarında alınan inanılmaz galibiyetler derken, düştü gözüyle bakılan Horoz, biraz şansı biraz da gayretleriyle düşmemeyi başarı olarak gördü. Oysa, uzun yıllar Süper Lig’de mücadele eden Denizlispor’un, 1.Lig’ de şampiyonluk mücadelesi vermesi gerekirken, ligde…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Nisan 2017 Salı, 12:46

Süper Lig’den düştüğünden beri de, camianın stres yaşamadığı sezon yok. Peki, Denizlispor bu sezon rahat mı? Rahat gibi görünüyor ama önlem alınmaz ise, bu takım düşebilir.

Üçlü averaj, ikili averaj, final haftalarında alınan inanılmaz galibiyetler derken, düştü gözüyle bakılan Horoz, biraz şansı biraz da gayretleriyle düşmemeyi başarı olarak gördü.

Oysa, uzun yıllar Süper Lig’de mücadele eden Denizlispor’un, 1.Lig’ de şampiyonluk mücadelesi vermesi gerekirken, ligde kalması kamuoyuna ‘Başarı’ olarak lanse edildi. Halbu ki, Denizlispor ligi kaçıncı sırada bitirirse bitirsin, Süper Lig’e çıkmadıysa başarısızdır. Borçlar ve diğer olumsuzluklar Denizlispor için bahane olamaz. Süper Lig’de üç büyükler şampiyon olamadıkları zaman bunları bahane ediyor mu? Hayır. Horoz’da 1.Lig’in Fenerbahçesi, Galatasarayıdır.

Uzun zaman sonra ilk kez bu sezon azda olsa play-off şarkıları söylenirken, Altınordu mağlubuyeti akıllara şu soruyu getirdi; Denizlispor düşer mi?

Evet düşebilir. Zira kalan maçlarına baktığımızda şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor, Göztepe, Ümraniyespor, Giresunspor ile maçları var. Play-Off umutlarını arttırmak isteyen Balıkesirspor deplasmanına bu hafta sonu gidecek olan Horoz, düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor, Manisaspor, Elazığspor ile de maç yapacak.

31 puanlı Denizlispor’un düşme hattıyla arasında 7 puan fark bulunuyor. Fikstür çok zorlu. Her ne kadar dışarıya fazla hissettirilmemeye çalışılsa da, yaşanan kaos ortamında üst üste alınacak mağlubiyetler takımı düşme potasına sokar, stresi yükseltir.

Son haftalara rahat girilecekse, üst üste oynanacak Balıkesirspor, Şanlıurfaspor ve Manisaspor maçlarından azami 4-5 puan alınmalıdır. Aksi taktirde Denizlispor için tehlike çanları iyice çalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

cihan   -  Bağlantı 5 Nisan 2017, 08:13

resmen aydınlandım…