REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR ŞAMPİYON ADAYIDIR

DENİZLİSPOR ŞAMPİYON ADAYIDIR

    Transfer yasağı olan Denizlispor’un şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olduğunu söylemek belki de bazılarını tebessüm ettirecek, “Şaka mı bu?” dedirtecek. Sistemsiz Türk futbolunda gündem ne? Puan silmek, küme düşürmek, kayyum atamak, borçları kamu bankaları üzerine almak v.s v.s Tiraj ve reklam kaygısıyla bir kaşık suda fırtınalar kopartılıp, üç büyükler pohpohlanıyor ve topluma pozitif algı verilmeye çalışılıyor hepsi bu kadar. Başka da futbolumuzun…

Ferah Işık / DENİZLİSPORHABER / 28 Temmuz 2017 Cuma, 13:10

 

Transfer yasağı olan Denizlispor’un şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olduğunu söylemek belki de bazılarını tebessüm ettirecek, “Şaka mı bu?” dedirtecek.

Sistemsiz Türk futbolunda gündem ne? Puan silmek, küme düşürmek, kayyum atamak, borçları kamu bankaları üzerine almak v.s v.s

Tiraj ve reklam kaygısıyla bir kaşık suda fırtınalar kopartılıp, üç büyükler pohpohlanıyor ve topluma pozitif algı verilmeye çalışılıyor hepsi bu kadar. Başka da futbolumuzun ne milli takımlar ne de kulüpler nezdinde konuşulacak hiçbir olumlu yönü yok.

Kulüp gelirlerini çar çur eden yönetim anlayışı Türk futbolunu batırdı. Zaten bir sistem üzerine kurgusu olmayan Türk futbolunu temsil eden kulüplerde iflas etti. Hangi kulübün borcu yok ki?

DENİZLİSPOR AVANTAJLI
1.Lig ekipleri içinde borcu olmayan kulüp yok. Futbol kenti dediğimiz Eskişehirspor’un 120 milyon TL borcu olduğu söyleniyor. Yani kulüp batmış.

Birkaç kulüp dışında diğerleri borç yatağına saplandı.  Transfer yasağı olan ve geçen sezon ki kadrosunu iki fire dışında koruyan Denizlispor’un mali durumu çokta kötü değil. Yakalanacak iyi bir ivme, takım bütünlüğü, taraftar-kulüp ilişkilerinin pozitif yöne kayması, Denizli genelinde yaratılacak sinerji bu takımı şampiyon yapabilir. Bu sürpriz olmaz.

Bana göre Denizlispor şampiyonluğun önemli adaylarından. Yeter ki yönetimsel anlamda hata yapılmasın. Teknik ekip ya da futbolcularla kriz yaşanmasın; Göreceğiz bu takım Süper Lig’e çıkacaktır.

Çünkü, geçen sezondan birbirini iyi tanıyan bir ekip var. Birileri takım kurgusunu yapmaya çalışırken, Denizlispor atı alıp Üsküdar’ı geçebilir..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Sebahattin Alp   -  Bağlantı 28 Temmuz 2017, 16:56

İlk 2’ye girip direkt şampiyonluk iddiasına var mısın Ferah. Bence zor..Geçen sezon Denizlispor bir takım elbise kazandırdı bana.Var mısın yok musun?