REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’UN ŞIMARIK EVLATLARI

DENİZLİSPOR’UN ŞIMARIK EVLATLARI

Denizlispor ile ilgili hep iyi, pozitif, motivasyonu arttırıcı, binlerce Yeşil-Siyah sevdalısını birleştirici olumlu yazılar yazmayı o kadar isterdim ki.. Türkiye’de son yıllarca öyle bir kültür oluştu ki; İktidarda olan haklı, koltukta oturan ne diyorsa doğru, aksini söyleyen hain..Belki, beni de Denizlispor haini ilan etmek isteyenler olacaktır. Başkalarını yönetmek isteyen insanın, her şeyden önce kendi ustası olmasını söylemiş bir düşünür. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, bırakın…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Nisan 2017 Perşembe, 09:51

Denizlispor ile ilgili hep iyi, pozitif, motivasyonu arttırıcı, binlerce Yeşil-Siyah sevdalısını birleştirici olumlu yazılar yazmayı o kadar isterdim ki..

Türkiye’de son yıllarca öyle bir kültür oluştu ki; İktidarda olan haklı, koltukta oturan ne diyorsa doğru, aksini söyleyen hain..Belki, beni de Denizlispor haini ilan etmek isteyenler olacaktır.

Başkalarını yönetmek isteyen insanın, her şeyden önce kendi ustası olmasını söylemiş bir düşünür. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, bırakın ekibini yönetmeyi kendi gölgesinden şüpheleniyor. Birlikte görev yaptığı insanlara güvenmiyor.

Sayın Urkay, sizin sorununuz sportif başarı ya da başarısızlık değil, iletişimsizlik ve doku uyuşmazlığı. Tavır almadığınız gazeteci kaldı mı? Kaç tane eski başkan ya da yönetici ile oturup Denizlispor’u konuşuyorsunuz? Bu camianın sizi sevmediği aşikar. Sizin sisteminiz ile bu kentin dokusu uyuşmadı.

Sayın Urkay, “İşi doğru yapana yönetici, doğru işi yapana lider” denir. Yöneticilerin doğru iş yapmıyor, siz de lider değilsiniz.

Sayın Urkay, orkestrayı yöneten şef sırtını izleyenlere döner. Oysa siz, yanı başınızda oturan ekip arkadaşlarınıza bile sırtınızı dönemiyorsunuz. Yani, şeflik yapamıyorsunuz.

Sayın yöneticiler; Süleyman Urkay’ı istemiyordunuz neden görevi kabul ettiniz, neden aynı yönetim de görev aldınız? Urkay, sizin tanımadığınız bir kişi mi? Eğer hatırını kıramayacağınız insanlar görev verdi ise, sizin hiç fikriniz yok mu? Siz kendinizi ifade etmekten bile aciz misiniz? “Ben Süleyman Urkay ile çalışmam” diyemiyor musunuz? Sonra çıkıp, Urkay’ın arkasından işler çeviriyorsunuz?

Hepiniz kendinizi Denizlispor’un sahibi gibi görüyorsunuz ama bu mantaliteyle bırakın size Denizlispor’u emanet etmeyi, Kanarya Sevenler Derneği bile emanet edilmez. Bu sistemle siz öten kuşları bile strese sokar, önce tüylerini sonra da o güzel sesini kaybetmesine neden olursunuz.

Denizlispor’u sevenler o kadar sakin ki; Yıllardır yaşananlar karşısında hep sessiz kaldı. Sakin bir denizde yaşıyoruz sanki. Denizlispor’u yönettiğini düşünenler de sakin denizin şımarık evlatları gibi.

Ali Tandoğan istifa etti, yok bir grup yönetici istifayı geri aldırttı. Yok efendim, başkan Ali Tandoğan’ı istemiyor, yerine Alpay’ı getirecekmiş. Efendime söyleyeyim; Süleyman Urkay’ı görevden alacaklarmış, yöneticiler onu istemiyormuş. Paralar ödenmiyormuş, muş muş muş…O kadar çok muş var ki; Bu dedikodular hep yöneticilerden sızıyor. Siz nasıl kulüp yönetiyorsunuz, siz nasıl bir ekipsiniz ? Ayıptır beyler…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

cihan   -  Bağlantı 7 Nisan 2017, 07:49

yenilirsek puan kaybederiz, küme düşeriz konulu yazıdan sonra böyle iddialı bir yazı beklemiyordum.kesinlikle birilerinin çıkıp bunları söylemesi gerekli, yalnız canı burnunda taraftar,dikkatli seçilmiş kelimelerle daha doğru düşünmeye sevk edilmeli

mesut   -  Bağlantı 6 Nisan 2017, 12:32

biz hepsinden bıktık aslında… Urkay’ı bu takımın başına bela edenler asıl sorumludur…