REKLAMI GEÇ

“HOROZA İTİBAR KAZANDIRIN”

“HOROZA İTİBAR KAZANDIRIN”

*Sayın Mustafa Üstek; *Cuma günü büyük bir sürpriz olmazsa Denizlispor’da başkanlık koltuğuna oturacaksınız. Tribünlerde bir avuç, sosyal medyada yüz binlerin takip ettiği Denizlispor’un sorunlarını, geçmişte yaşananları tartışmak ya da eleştirmek artık yoruyor. Hatalardan ders alıp, geleceğe bakmak, geleceği tartışmak daha mantıklı. *Bırakın Denizli dışındaki sporseverleri, Denizlililer’in bile soğuduğu, farklı gözle baktığı, ismi hep sansasyonel gelişmelerle anılan, yıllardır borçlarından başka hiçbir pozitif çalışmasıyla, başarısıyla gündeme…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Mayıs 2017 Çarşamba, 15:03

*Sayın Mustafa Üstek;

*Cuma günü büyük bir sürpriz olmazsa Denizlispor’da başkanlık koltuğuna oturacaksınız. Tribünlerde bir avuç, sosyal medyada yüz binlerin takip ettiği Denizlispor’un sorunlarını, geçmişte yaşananları tartışmak ya da eleştirmek artık yoruyor. Hatalardan ders alıp, geleceğe bakmak, geleceği tartışmak daha mantıklı.

*Bırakın Denizli dışındaki sporseverleri, Denizlililer’in bile soğuduğu, farklı gözle baktığı, ismi hep sansasyonel gelişmelerle anılan, yıllardır borçlarından başka hiçbir pozitif çalışmasıyla, başarısıyla gündeme gelmeyen Denizlispor devralıyorsunuz.

*Anne adı dolar, baba adı avro, göbek adı TL olan bir topluluğu yöneteceksiniz. İşiniz çok ama çok zor. Başarı olur olmaz, Denizlispor şampiyon olur olmaz inanın çok önemli değil. Bazen skor tabelasında yazana değil, algıya bakmak lazım. Eğer, Denizli’ye hizmet için kulübümüzün başkanı oluyorsanız; Lütfen Horoz’a önce saygınlığını, itibarını  geri kazandırın.

*Futbol yönetimini 2-3 kişiye bırakmayın. Kesinlikle menajer ya da başka yollardan kazık yersiniz, borç azalacağına artar. Bu kentin değerleri var, futbol adamları var. Onlarla sık sık istişare yapınız, fikir alışverişinde bulununuz.

*Sayın Üstek, Horoz’a saygınlık ve güvenilirlik kazandırırsanız, isminiz Denizlispor tarihine yazılır ve insanımız tarafından onore edilirsiniz. Okul yaptırabilirsin, cami yaptırabilirsin, bunlar iyi. Ama kalpleri kazanmak daha iyi. Sizden kırılan kalpleri kazanıp, kaybolan güveni inşa etmenizi bekliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..