REKLAMI GEÇ

BARİ CESEDİNİ KALDIRALIM

BARİ CESEDİNİ KALDIRALIM

Denizli futbol kamuoyu yıllardır devasa boyutlara ulaşan borçları, alacakların kapıya dayanıp icra memurlarının cirit atmasını, sporcuların TFF ve UEFA nezdinde girişimlerle alacaklarını faiziyle alması ve üstelik kulübe para ve puan silme cezalarıyla yüz yüze bırakmasını yakinen biliyor. Bir yönetme, yönetememe ve borçları planlayamama sorununu da… Bu durum her yıl kongrelere, başkan ve yönetici değişikliklerine ve futbolcu-antrenör kıyımına yol açtığı da ortada. Ayrıca bir yönetim…

/ DENİZLİSPORHABER / 27 Mayıs 2014 Salı, 09:36

Denizli futbol kamuoyu yıllardır devasa boyutlara ulaşan borçları, alacakların kapıya dayanıp icra memurlarının cirit atmasını, sporcuların TFF ve UEFA nezdinde girişimlerle alacaklarını faiziyle alması ve üstelik kulübe para ve puan silme cezalarıyla yüz yüze bırakmasını yakinen biliyor.

Bir yönetme, yönetememe ve borçları planlayamama sorununu da…

Bu durum her yıl kongrelere, başkan ve yönetici değişikliklerine ve futbolcu-antrenör kıyımına yol açtığı da ortada. Ayrıca bir yönetim keşmekeşliği içinde bulunan kulübün bir düzen alması, kalıcı ve geliştirici bir sistem tutması olanaksızlaşarak geleceğe umutla bakmayı sağlayacak üretken kadrolarla altyapıda kurumsal yapılanmalara gidilememektedir.

Denizlispor kulübü bünyesinde dudaklarının kenarıyla destek sözü verenler takımın kronik sorunlarına çözüm bulamamakta, dış desteklerin yetersizliği karşısında bocalamakta ve ortada kalan cesedin kokmaması için geçici tedbirlerle kulüp ancak oksijen tüpüyle yaşatılmaktadır.

Sadece ligte kalarak neyi başarıyoruz?

Denizli futbolunun sefaletini şahitlik yapalım diye mi?

Sadece borçlardan söz eden bir kulüp futbol adına ne sergileyebilir?

48. yaşını kutlayamayan köklü bir geçmişe sahip Denizlispor için gelinen nokta bir trajedi değilse nedir?

Bari cesedi kaldıralım da, yeniden dirilişe oynayalım. Düşeceksek düşelim. Hedefleri küçültelim. Projelerimizi ortaya koyalım ve kadrolarımızla beş yıllık yeni bir kalkınma planı yaparak futbolda Denizli kimliğini, kişiliğini ve felsefesini oluşturacak bir yapılanmaya geçelim.

Beş yıllık kalkınma planı deyince, yine gominist işi diyceksiniz, duyar gibiyim. Ama Denizlispor’u gapitalist Denizli işadamları, bürokratları düşürdüğü durumdan kaldıramıyor baksanıza. En azından şunu bi gömelim, ikinci ligten, üçüncü ligten yeniden nasıl diriltiriz, amel defterimizle oturup bir muhasebe yapalım.

Anlaşıldı ki bu ceset artık kokacak.

Kötü kokular yayılacak.

Ve ‘kardeş’ kulübü şehribüyükbelediyespor da, önündeki bu kötü örnek yüzünden kendine ilkeleri ve felsefesi olan bir kulüp oluşumu gerçekleştiremeyecek.

Denizlililer futbolda da öksüz kalacak.

Yalnız kalacak.

Ötekileşecek…

Doğum gününü dahi kutlamaktan yoksun, öksüz, mahzun kalmış, bir tek Fatihası okunmamış Denizlispor’umuzun…

Gelin bari cesedini kaldıralım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

harun türkmen   -  Bağlantı 27 Mayıs 2014, 11:24

tebrikler hocam. doğru söze ne denir ?