REKLAMI GEÇ

MEKİK YARIŞA TEKRAR KATILDI

MEKİK YARIŞA TEKRAR KATILDI

Ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle bir ara yedinci basamağa kadar gerileyen Kızılcabölükspor üç maçtan 7 puan çıkardı ve yeniden zirve yarışına ortak oldu. Teknik Patron Yalçın, ‘Kırılma anında şans yanımızdaydı’ dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Şubat 2019 Çarşamba, 10:26

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Denizli’ye temsil eden Kızılcabölükspor kaybettiği puanları geri kazanmayı sürdürüyor. Hafta sonunda evinde Sultanbeyli Belediyespor’u 3-1’ye geçen sarı kırmızılılar son üç lig maçından 7 puan çıkardı ve bir ara 7’nci basamağa gerilediği sıralamada dördüncülüğe kadar yükseldi.

Hafta içinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da desteğini alan sarı kırmızılılar 2. Lig hedefine yeniden sarıldı. Sultanbeyli maçını değerlendiren Teknik Direktör Ali Yalçın kırılma anlarında şansın yanlarında olduğunu söylerken galibiyeti Başkan Zolan’a hediye etti.

Yalçın maça ilişkin değerlendirmesinde; “İlk dakikada gelen golle maça adeta 1-0 önde başladık. Oyun olarak üstün bir performans gösterdik. Karşılıklı goller oldu ama devreye önde girmek önemliydi. İkinci yarıda da topla daha fazla oynayan taraf bizdik. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde rakip penaltı kazandı. Belki de maçın kırılma anı olan pozisyonda kalecimiz Amaç penaltıyı kurtardı. Her hafta kırılma anları rakiplere katkı sağlıyordu. Bu hafta kırılma anında şans bizim yanımızdaydı. Ardından rakip kaleye yüklendik ve 3.golü de bulduk. Final paslarında ve son vuruşlarda biraz daha dikkatli olabilseydik skor farklı olabilirdi. Kazandığımız için mutluyuz. Çocukları tebrik ediyorum. Artık seri galibiyetlere başlayacağız. Buradan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a da çok teşekkür etmek istiyorum. Bize sağladığı destekler çok önemli. Kendisi her zaman bizim yanımızda. Sultanbeyli Belediyespor maçından önce yaptığı desteklerde bize motivasyon anlamında olumlu yansıdı” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..