REKLAMI GEÇ

RÜŞAN UZUNOĞLU: DÜŞÜRMEYECEKLERİ SÖZÜNÜ VERMİŞLERDİ

RÜŞAN UZUNOĞLU:  DÜŞÜRMEYECEKLERİ SÖZÜNÜ VERMİŞLERDİ

Denizli BBSK’ının devrinden önceki son başkanı Uzunoğlu çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Nisan 2017 Pazartesi, 13:15

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un ligden düşmesine kuşkusuz en çok üzülen isimlerden biri de eski başkan Ruşan Uzunoğlu oldu. Kırmızı beyazlıların Denizlispor’a devrinden önceki son başkan olan Uzunoğlu, denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtladı.

Devir işlemlerini anlatan Uzunoğlu, “Bize kulübü devredenken düşürmeyeceklerine dair söz vermişlerdi. Önümüzdeki yıllarda da Denizlispor’un işine lazım olacak bir pilot takım yapacaklarından söz ettiler. Sözlerinde durmadılar. Nasıl olduğunu bilmiyorum, onlara sormak lazım. Ama takımın düşmesinden büyük üzüntü duydum” dedi.

BİZ GEREKLİ UYARIYI YAPMIŞTIK
Devir sırasında yaşananları anlatan Uzunoğlu, “Biz onlara söyledik, gelirimiz belli. Biraz üzerine katarsanız ligde kalabilirsiniz uyarısında bulunduk. Ama dikkate almadılar. Sözlerinde durmayıp takımı düşürdüler. İkinci yarıda kulüpten gönderilen futbolcuları tutmak istemediler. Bu futbolcuları tutsalardı, kendi içlerinden gelecek takviyelerle bu takım rahatlıkla ligde kalabilirdi. Ama hiçbir oyuncuyu tutmak istemediler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..