REKLAMI GEÇ

TANJU BEŞTAŞ “ÜZÜLÜYORUM”

TANJU BEŞTAŞ “ÜZÜLÜYORUM”

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un ligden düşmesi camiada şok etkisi yarattı. Eski başkanlardan Beştaş, söyleyecek söz bulamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Nisan 2017 Pazartesi, 13:12

Denizli Büyükşehir Belediyespor yaklaşık 15 yıllık profesyonel futbol macerasına son verdi. Kırmızı beyazlı takımın sezonun tamamlanmasına üç hafta kala ligden düşmesi kesinleşti.

Denizlisporhaber.com’un ulaştığı Denizli Büyükşehir Belediyespor eski başkanı Tanju Beştaş, durum karşısında adeta söyleyecek söz bulamadı.

Beştaş kırmızı beyazlı kulüpte çok güzel günlerinin geçtiğini belirtirken; “Denizli Büyükşehir Belediyespor her zaman adı başarılar ile anılan bir kulüp olmuştur. 6 yıllık yönetim kurulu üyeliğimden sonra iki yıl başkanlık görevi yaptım. Bu dönemde takımımız her zaman üst sıralara oynadı. Şampiyon olarak 2. Lig’e çıktık. İkinci ligin de sıradan bir kulübü olmadık zirve mücadelesi yaptık. Play-off’a katıldık ve Dardanelspor ile final maçına çıktık. O maçı geçebilseydik bugün Denizlispor’un yer aldığı TFF 1. Lig’e çıkmış olacaktık. O dönemde takımımızda 6 tane Denizlili futbolcu oynuyordu. Bugün gelinen noktaya çok çok üzülüyorum. O yüzden bir şey söylemek istemiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..