REKLAMI GEÇ

100 BİN LİRAYA KOLTUK ALAN İŞADAMINA YOK

100 BİN LİRAYA KOLTUK ALAN İŞADAMINA YOK

Denizli Atatürk Stadı’ndaki düzenlemeler tartışılmaya devam ediliyor. Kulübe katkısı olmayan bazı kamu görevlileri kendileri için otoparkı adeta kapattı. Loca alan işadamları ise aracını dışarı koyuyor stada taraftarın arasında giriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Eylül 2019 Salı, 12:36

Denizli Atatürk Stadı çevresinde ‘güvenlik tedbiri’ adı altında değişen uygulamalar statta otopark konusunda da ciddi sorunlar ortaya çıkardı. Protokol tribünü meraklıların doldurduğu otopark nedeniyle kulüp yönetici ve personelinin yanı sıra gazeteciler de ciddi sorun yaşıyor.

İddialara göre alınan tedbirler kapsamında Denizlispor yönetiminden de stat içine araçlarını koymamaları istendi. Buna karşın Denizlispor yönetiminin otopark alanının arka kısmındaki küçük bir özel mülk alanını beton dökerek tesfiye ettirdiği ve araçlarını buraya koyduğu öğrenildi.

Maç günü görevli kulüp personelinin yanı sıra stat içinde görevli ve ekipman taşıyan diğer kişilerle, gazeteciler de otoparktan faydalanamıyor.

Otoparkın tamamen kamu bürokratlarının araçları ile dolduğu belirtiliyor. Denizlispor’dan sezon başında 100 bin liraya loca kiralayan işadamları da araçlarını stat dışına park etmek zorunda kalıyor ve localara taraftarların giriş yaptığı kapıdan giriyor. Bu kapının çok küçük bir bölümünün açık olması nedeniyle Konyaspor maçında ciddi sıkışıklıklar yaşandığı, bazı kadın taraftarların zor anlar yaşadığı kaydedildi.

Diğer yandan taraftarlar kamu bürokratlarının resmi tatil günlerinde devlet araçlarını neden kullandığını da sorguluyor. Stat güvenliğini sağlayan bazı polislerin de otoparka araçlarını rahatlıkla koyabildikleri buna karşın Denizlispor eski başkan ve yöneticilerinin araç ile içeri giriş yapamadığı ileri sürülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..