REKLAMI GEÇ

13 bin bilet satıldı

13 bin bilet satıldı

Hafta sonunda Osmanlıspor’u konuk edecek Denizlispor kapalı gişe oynamaya hazırlanıyor. Yeşil siyahlı taraftarlar biletlere akın etti, sınırlı sayıda yer kaldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Şubat 2019 Cuma, 11:06

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor pazar günü 16:00’da Osmanlıspor’u konuk edecek. Denizli Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma haftanın en önemli maçı olarak öne çıkıyor.
Maç öncesi 47 puanda bulunan Denizlispor; kazanarak Denizlispor ile puanını eşitlemek ve lider olmak isteyen Osmanlıspor’u yenip zirvede puan farkını açmak istiyor.

Haftalardır üst üste kazanan Osmanlıspor’u durdurarak kendi yoluna bakmak isteyen yeşil siyahlı takıma taraftarlarından da önemli ölçüde destek gelecek.

Denizlispor yönetimi bu önemli maçın bilet satışını Pazartesi gününden itibaren başlatmıştı. Yeşil siyahlı taraftarlar ilk iki gün içinde 10 bin bileti tüketirken bundan sonraki süreç biraz ağır işlemişti.

Yeşil siyahlı taraftarlar stadın her trübününe büyük ilgi gösterdi ve şu ana kadar kombinelerle birlikte 13 binin üzerinde bilet satıldı.

Toplam 4500 koltuk kapasitesine sahip iki kale arkası tribününde ise sadece 1000 kişilik yer kaldı.

Yeşil siyahlı kurmaylar taraftarlara seslenerek takıma destek çağrısında bulundu ve tribünlerin tamamen dolmasını istedi.

Teknik Direktör Yücel İldiz de skor ne olursa olsun taraftarlardan takıma 90 dakika destek olmaları çağrısında bulunmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..