REKLAMI GEÇ

15 KİŞİLİK YÖNETİMDE SADECE BİR KİŞİYE GÖREV VERİLMEDİ

15 KİŞİLİK YÖNETİMDE SADECE BİR KİŞİYE GÖREV VERİLMEDİ

Denizlispor yönetimi görev dağılımı yaptı ama yönetimdeki bir isme görev verilmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ocak 2019 Cumartesi, 12:38

Denizlispor’da Mustafa Üstek’in istifa etmesinin ardından yönetim kurulu kararı ile başkanlık görevine getirilen Ali Çetin, kongreye giderek 25 kişilik yönetim kurulunu 15’e düşürmüştü. 6 Aralık’ta yapılan olağanüstü genel kurulda eski yönetimin yarısından fazlası liste dışı kalmış, Başkan Ali Çetin yeni isimlerle desteklenen bir liste ile yoluna devam etme kararı almıştı.

Başkan Çetin’in 15 kişilik yönetim kurulu listesinde en çok dikkat çeken isimlerden biri de eski başkan Mustafa Üstek’in oğlu Muhammed Üstek olmuştu.

Genç hukuk öğrencisi yeşil siyahlıların en genç yöneticilerinden biri olarak kayıtlara geçmişti. Eğitimini İstanbul’da sürdüren Muhammed Üstek yenilenen yönetimde yer alsa da eğitim hayatı nedeniyle Denizli’ye sınırlı sürelerle gelebiliyor.

Denizlispor yönetiminin dünkü görev dağılımında ise Üstek dışındaki tüm yöneticilere görev verildi. Muhammed Üstek’in görev almamasının nedeni olarak ise İstanbul’da yaşıyor ve eğitim hayatını sürdürüyor olması nedeniyle kulüp faaliyetlerinden uzak kalması gösteriliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ALİ YILMAZ   -  Bağlantı 7 Ocak 2019, 10:08

o zaman ne diye yönetime alıyorlar.