REKLAMI GEÇ

3472 TARAFTAR MAÇA GİREMEYECEK

3472 TARAFTAR MAÇA GİREMEYECEK

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Osmanlıspor maçı raporu nedeniyle Denizlispor taraftarını cezalandırdı 3472 kişinin passolig kartlarını bloke etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Mart 2019 Cuma, 07:55

Spor Toto 1. Lig’de geride kalan haftada Osmanlıspor’u ağırlayan ve üç puan kaybeden Denizlispor’un tek kaybı bu olmadı. Yeşil siyahlı taraftarlar da ceza aldı.
Maç öncesi tüm tribünleri dolduran coşkulu taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunduğu gerekçesi ile Denizlispor Kulübü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

PFDK yeşil siyahlı taraftarların bu sezon üçüncü kez bir iç saha maçında çirkin ve kötü tezahüratta bulunduğu gerekçesi ile yeşil siyahlı kulübe 20 bin lira para cezası verirken toplamda 3472 kişinin passolig kartını da bloke etti.
PFDK kararında; 1342 kişi kapasiteli D üst tribünü ile, 614 kişi kapasiteli G, 494 kişi kapasiteli H, 587 kişi kapasiteli I ve 435 kişi kapasiteli J tribünlerinde bulunan taraftarların kartlarının bloke edilmesine karar verdi.
Ligdi maçlarını kapali gişe oynayan yeşil siyahlı takım bu cezaların ardından ilk iç saha maçı olarak Ümraniyespor’un karşısına çıkacak.

Diğer yandan aynı maçta 6 oyuncusu sarı kart gören Osmanlıspor, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 4500 lira para cezasına çarptırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..