REKLAMI GEÇ

400 BİN LİRALIK SPONSORLUK ANLAŞMASI

400 BİN LİRALIK SPONSORLUK ANLAŞMASI

Geride kalan sezonlarda Denizlispor’un ana sponsorluğunun yanı sıra reklam ve bağışlarıyla da Horozlara destek olan Abalıoğlu grubu bu sezonu da boş geçmedi. Grubun sahibi olduğu Abalıyağ ile 400 bin liralık sponsorluk anlaşması imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Temmuz 2019 Cuma, 11:47

Yukatel Denizlispor’da Başkan Ali Çetin ve kurmaylarının sponsorluk gelirlerini artırma girişimleri sürüyor. Bu alanda başarılı çalışmalar yürüten yeşil siyahlı kurmaylar yeni bir sponsorluk anlaşmasının altına imza atarak kritik dönemde yeşil siyahlı kulübe önemli bir katkı sağladı.

Geride kalan sezonlarda da Denizlispor’a destek veren ana sponsorluklarının yanı sıra reklam ve bağışlarıyla da Horozlara nefes aldıran Abalıoğlu Grubuna ait Abalıyağ firması bir kez daha Horoza omuz verdi. Saha içi reklamlarını kapsayan sponsorluk anlaşmasında Horozların kasasında 400 bin liralık girdi sağlandı.
Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin Abalıoğlu Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Baha Abalıoğlu ile sponsorluk anlaşmasına imza attı.

İmza törenin ardından bir açıklama yapan Başkan Ali Çetin, “Geçtiğimiz sezon Abalı Denizlispor olarak mücadele ettik. Önümüzdeki 5 sezon boyunca da Yukatel Denizlispor olarak mücadele edeceğiz. Türk futbolunun mali açıdan çok ciddi sorunlar yaşadığı böyle kritik bir dönemde hemşehrilerimiz şehrimizin takımına sahip çıkıyorlar. Bu şehir takımına sahip çıkıyor. Allah bizi muhtaç etmesin. Hepsine çok teşekkür ederiz. Şehrimizin desteği ile süper lige çıkmayı başardık. Bundan sonra da aynı birliktelikle süper ligde ilk 5 için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..