REKLAMI GEÇ

7 HAFTADA 5 PENALTI! NELER OLUYOR?

7 HAFTADA 5 PENALTI! NELER OLUYOR?

Ligde 7 hafta geride kalırken Denizlispor aleyhine verilen 5 penaltı kararı ile ligde bu alanda liderliği kimseye bırakmıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ekim 2019 Cumartesi, 13:45

Spor Toto Süper Lig’de 9 sezon aranın ardından yeniden varlık gösteren Yukatel Denizlispor, geride kalan 7 haftada aleyhine en fazla penaltı kararı verilen takım oldu.

Yeşil siyahlılar dünkü maçta aleyhine verilen iki penaltı kararı ile sarsıldı. Özellikle maçın kırılma anında gelen penaltı, Horozların direncini tamamen kırdı.
Horozlar ilk penaltı kararı ile Galatasaray maçında karşılaştı. 29’ncu dakikada Selçuk İnan’ın atışını Stachowiak kurtardı. Horozlar bir sonraki hafta Antalyaspor maçında bir penaltı kararı ile daha sarsıldı. 79’ncu dakikada Aatif’in şutunu yine kaleci Stachowiak çıkardı.
Ligde üçüncü hafta Göztepe maçında 75’nci dakikada Soner’in kullandığı penaltı horozun deneyimli eldivenine takıldı ve Adam Stachowiak ligde üst üste üç penaltıyı kurtararak ilginç bir istatistikte öne geçti.

Dünkü yeni Malatyaspor maçında önce 28’de ardından 61’de horozlar lehine iki penaltı kararı daha verildi. Jahovic her iki atışı da gole çevirdi. Özellikle 61’nci dakikada verilen penaltı kararı futbolseverlerin içine sinmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..