REKLAMI GEÇ

9 yöneticinin istifa ettiği Denizlispor yönetimine 8 yeni isim alındı

9 yöneticinin istifa ettiği Denizlispor yönetimine 8 yeni isim alındı

Denizlispor’da kötü gidişin ardından yönetim kurulunda birbiri ardına istifalar gelmiş, Kaan Şanlıkan, Levent Çaputçu, Nevzat Yakı, Can Cesur, Salih Özcan, Ozan Katrancı, Serkan Başbuğ, Uğur Bağbaşlıoğlu ve Yavuz Cinkaya yönetimden ayrıldıklarını açıklamışlardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Şubat 2021 Çarşamba, 16:11

Birbiri ardına gelen istifaların ardından Denizlispor yönetimi yedek üyeleri göreve çağırdı. Yönetim kurulu yedek listesinde yer alan Mahmut Akarsu. Uğur Coşkun, Ümüt Turgut, Tamer Şen, Ayhan Asığ, Tuğrul Zor ve Seher Güvenç yönetim kuruluna alındı. Ali Fırat ise davet usulü ile yönetim kuruluna dahil edildi.

YÖNETİM YENİDEN GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI
Denizlispor yönetim kurulu, yeni katılımlar ile görev dağılımını yeniden yaptı. Uğur Coşkun Futbol Şubeden Sorumlu Başkan Yardımcılığına getirilirken, Ümüt Turgut Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı, Ayhan Asığ Store ve Mağazalardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini aldı. Tolga Erdey Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Mehmet Kavak Stadyum ve Tesislerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Mehmet Akarsu Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Hayati Işık Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Hüseyin Sorudak Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.
Ali Fırat Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan olarak görev yapacağı yönetimde diğer asbaşkanlıklara Tuğrul Zor, Tamer Şen, Fikret Onur ve Seher Gümüş getirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..