REKLAMI GEÇ

ADAM STACHOWİAK PENALTIYI DEĞİL PUANI KURTARDI

ADAM STACHOWİAK PENALTIYI DEĞİL PUANI KURTARDI

Denizlispor – Boluspor karşılaşmasında penaltı atışını kurtaran Adam Stachowiak yeşil siyahlılara tek puanı getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Nisan 2019 Pazar, 12:40

Denizlispor dünkü maçta Boluspor karşısında etkili bir oyun oynayamazken konuk ekip pozisyon üretmekte zorlanmadı ve yeşil siyahlıların Polonyalı eldiveni Adam Stachowiak’ı çok zorladı.

Ceza sahası dışından sık sık gol deneyen Boluspor forvetleri deneyimli eldivene takılırken, kale alanı içinde yakaladığı iki fırsatı da dışarı atarak kullanamadı.
Karşılaşmanın 58’nci dakikası ise maçın kırılma anı oldu. Yeşil siyahlıların form düşüklüğü gözle görülen oyuncularından Kerem Can Akyüz rakip oyuncuyu ceza alanı dışında düşürerek Boluspor’un penaltı kazanmasına neden oldu. Boluspor’da topun başına İshak Çakmak geçti. Denizlispor kalecisi Stachowiak penaltı atışı öncesi kalesine geçmeyerek İshak’ın konsantrasyonunu etkilemeye çalıştı. Hakem Mete Kalkavan’ın uyarısı sonrası kalesine geçen deneyimli eldiveh penaltı atışı sırasında sağına hamle yaptı ve direk dibine kadar uzandı. Topu biraz daha içeri atan İshak’ın vuruşuna ise ayağa ile dokundu. Oyun alanına dönen topu yeşil siyahlı defans oyuncuları uzaklaştıdı. 0-0 biten karşılaşmada Stachowiak’ın kurtardığı penaltı bir puanı getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..