REKLAMI GEÇ

AĞANIN ELİ TUTULMAZ!

AĞANIN ELİ TUTULMAZ!

Denizlispor’da 3-1 kazanılan Altay maçının ardından soyunma odasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Başkanvekili Ali Çetin futbolcuların galibiyet sevincine ortak oldu, primleri artırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Ekim 2018 Cumartesi, 11:08

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor Altay deplasmanında rahat kazandı 3-1. Karşılaşmada geriye düşen Horozlar, Alperen Babacan’ın sayısı ile önce eşitliği yakaladı ardından Burak Çlık ve Tahacan Velioğlu’nun sayıları ile skora gitti.

Yeşil siyahlılarda sahanın en iyilerinden biri olan Kaptan Mehmet Akyüz ikinci golün asistini yaparken bir topu da direkten döndü. Akyüz’ün karşı karşıya kaçırdığı bir pozisyonun yanı sıra Burak Çalık’a yaptığı bir asist de sonuçsuz kaldı.
İzmir’de rahat bir galibiyet elde eden yeşil siyahlı futbolcular soyunma odasında da büyük sevinç yaşadı. Krizleri geride bırakan horozların sevincine İzmir’e çıkarma yapan yöneticiler de ortk oldu. Başkanvekili Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik etti.

Bu sırada futbolcular Başkanvekili Ali Çetin’i havaya atarak sevinçlerine ortak etti. Maç öncesi 6 bin lira olan galibiyet primini 8 bin liraya çıkaran yeşil siyahlı yönetim bu önemli galibiyet sonrası bir kez daha kesenin ağzını açtı.

Denizlispor Başkanvekili Ali Çetin prime 2’şer bin lira daha zam yaparak 10 bine çıkardı. Aradaki farkı kendi cebinden ödeme sözü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..