REKLAMI GEÇ

AİSSATİ’Yİ OYUNDA RODALLEGA TUTTU

AİSSATİ’Yİ OYUNDA RODALLEGA TUTTU

Oyuncu değişikliği işaret edildi, tribünler bir anda ayaklandı. Deneyimli kaptan Aissati’yi kolundan tutup saha dışına çıkmasına izir vermedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Kasım 2019 Pazar, 14:40

Dünkü Yukatel Denizlispor – Çaykur Rizespor karşılaşmasında ilginç bir an yaşandı. Karşılaşmanın 64’ncü dakikasında Zeki Yavru’nun sakatlık geçirerek yerde kaldığı pozisyonda dördüncü hakem oyuncu değişikliğini işaret etti. Kaldırılan tabeladaki değişiklik Aissati’nin oyundan alınıp yerine Oscar’ın gireceğini gösteriyordu.

Olcay Şahan’ın oyundan çıkarılmasını bekleyen tribünler bu değişikliğe bir hayli öfkelendi. Stat anonsunu gerçekleştiren personel de oyuncu değişikliğini seslendirince protestolar daha da arttı.

Bu sırada Aissati kali arkasına doğru yöneldi ve en kısa mesafeden oyun alanını terk etmeye yöneldi. Yeşil siyahlıların kaptanı Hugo Rodallega bu sırada devreye girdi, saha dışına yönelen Aissati’ni kolundan tutarak saha içinde beklemesini istedi. İkili bir süre saha içinde birlikte bekledi. Zeki’nin oyuna devem edemeyeceğinin anlaşılmasından sonra oyuncu değişikliği planı da değişti.

Bu kez tabelada Burak Çalık’ın ismi yer aldı. Burak alkışlarla oyun alanını terk ederken yerine Barrow girdi. Aynı dakikada Zeki’nin yerine de Lopes oyuna dahil oldu.

Horozların ilk golünü atan Oscar ise Sackey’in yerine 78’de oyuna dahil oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..