REKLAMI GEÇ

Ali Çetin yılın spor adamı seçildi

Ali Çetin yılın spor adamı seçildi

PAÜ öğrencileri spor dünyasının en iyilerini belirledi. Denizlispor’u şampiyonluğa taşıyan Başkan Ali Çetin yılın spor yöneticisi seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Mayıs 2019 Cumartesi, 10:14

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Akademisi bu yıl ilk kez tüm üniversite genelinde yapütığı oylama sonucu çeşitli branşlarda yılın spor adamlarını belirledi.

Sadece üniversite öğrencilerinin değil PAÜ personelinin de katıldığı anket internet üzerinden gerçekleşti. Ankete 3 binin üzerinde öğrenci katılım gösterdi.

Pamukkale Üniversitesi henüz anketin sonuçlarını resmi olarak açıklamadı ama Denizlispor Başkanı Ali çetin’in ‘Yılın Spor Yöneticisi’ olarak belirlendiğini duyurdu.

Yeşil siyahlı camiada ilk kez bu sezon başında görev alan, Mustafa Üstek’in görevi bırakmasından sonra başkanlık görevine gelen Çetin ile birlikte yeşil siyahlı takım da şaha kalkarak şampiyonluk mücadelesini başlattı.

Denizlispor’un Karabükspor maçı ile şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlandığı şu sıralarda Çetin’e de bu anlamlı ödülün verilmesi camiada sevinç yarattı.

PAÜ’nün spor ödülleri töreni hafta içinde gerçekleşecek. Başkan Ali Çetin törende bir konuşma yapacak. Çetin duygularını; “Üniversite öğrencilerinden böyle bir ödül almak bizleri son derece heyecanlandırdı. Beni bu ödüle layık gören tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” sözleri ile paylaştı.

Ulusal düzeyde yapılan değerlendirmede ankete katılanlara çok sayıda başarılı spor yöneticisinin ismi verilmiş ve aralarından tercih yapmaları istenmişti.

Ankete katılan öğrenciler Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz ile öğrencileri Mehmet Akyüz ve Recep Niyaz’ı da ödüle layık gördü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..