REKLAMI GEÇ

ALİ FIRAT, ALTAY MAÇININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

ALİ FIRAT, ALTAY MAÇININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Denizlispor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat Afjet Afyonspor galibiyetinin geride kaldığını belirterek Altay maçının önemine dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Ekim 2018 Pazartesi, 13:31

Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkanı Ali Fırat, Afjet Afyonspor galibiyetinin tüm camiaya iyi geldiğini belirtirken Altay maçının da son derece önemli olduğunu söyledi.

İç sahada alınan üç puanını Denizlispor’un hedefine ilerlemesi açısından değerli olduğunu söyleyen Asbaşkan Fırat, cuma günü oynanacak Altay maçında kendilerini zorlu bir rakibin beklediğini söyledi.

Ev sahibi takımın bu haftaki aldığı skorla moral bulduğuna değinen Fırat, “Bizim fikstür olarak şanssızlığımız var. Altay bize karşı daha istekli ve moralli olacaktır” dedi.
İzmir deplasmanında kazanan taraf olacaklarının da altını çizen Fırat, “Bizim için Afyonspor maçı geride kaldı. Altay maçına konsantre olmamız gerekiyor. İzmir’de iyi oynayarak üç puanı alan taraf olacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Fırat takıma ve teknik ekibe olan güvenini de tekrar ederken “Bu ligde gününde olan takımlar saha içinde çok şeyi değiştirebiliyor. Takımımıza güveniyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..