REKLAMI GEÇ

Ali Yaman istifa etti

Ali Yaman istifa etti

Tekden Denizlispor’da Asbaşkan Ali Yaman’ın istifa ettiği öne sürüldü…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Eylül 2014 Salı, 17:34

Tekden Denizlispor yönetimi istifa tartışmaları ile çalkalanıyor. Yeşil siyahlı kulüpte profesyonel şubeden sorumlu Asbaşkan Ali Yaman’ın istifa ettiği öğrenildi. Deha TV’de telefonla bağlandığı canlı yayın sırasında istifa ettiğini duyuran Ali Yaman gerekçe olarak ise işlerinin yoğunluğunu gösterdi. Yaman’ın istifa dilekçesini yeşil siyahlı kulübe gönderdiği öğrenildi.

İstifasına ilişkin denizlisporhaber.com’a konuşan Ali Yaman, “İşlerim son dönemlerde çok fazla yoğunlaştı. Bu şartlarda Tekden Denizlispor kulübüne çok faydalı olacağıma inanmıyorum. Bu nedenle hem kulüpteki görevlerimden hem de yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettim. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu benim için çok değerli. Yönetimde ya da dışarıda her zaman yanındayım. İstifama ilişkin yönetim kurulunun vereceği her türlü karara saygılıyım. Nihayetinde son kararı başkan ve yönetim kurulu verecek” diye konuştu.

Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ise istifa konusunda bilgi sahibi olmadığını belirterek, “İnşallah öyle bir şey yoktur. Biz kendi aramızda böyle bir konudan hiç bahsetmedik. Bu karar benim için de ani oldu” dedi.
Ali Yaman’ın istifasının kabul edilmesi durumunda yedek listeden Mehmet Ekizler asil yönetim kurulu üyesi olarak yönetimdeki yerini alacak. Ekizler aynı zamanda yeşil siyahlı kulüpte Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu’nun danışmanı olarak hizmet veriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..