REKLAMI GEÇ

ALT YAPI TAKIMLARI 4’TE 4 YAPTI

ALT YAPI TAKIMLARI 4’TE 4 YAPTI

Denizlispor’u Coca Cola Akademi Liglerinde temsil eden 4 takım da haftayı galibiyetle kapattı.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Ekim 2010 Salı, 17:43

Denizlispor Gençlik Geliştirme Merkezi’ne bağlı olan ve Coca Cola Akademi Ligleri’nde mücadele eden takımlar haftayı galibiyetlerle kapadı. U14, U15, U16 ve U17 takımları zorlu rakipleri karşısında üstün performans ortaya koyarak, zirve mücadelesini sürdürdü. U14 takımı Akhisar’ı 3-0 ile geçerken U15 takımı Akhisar karşısında 3-1’lik galibiyet elde etti. U16 ve U17 takımları Karşıyaka’yı deplasmanda aynı skorlarla, 1-0 geçerek üç puanın sahibi oldu.

U14 ZİRVEYİ SEVDİ : 0-3
Coca Cola Akademi Ligi’nde ilk haftadan liderlik koltuğuna oturan U14 takımı zirveyi sevdi. Ligde 3. haftalar sonunda yeşil siyahlı ekip 9 puanla lider durumda bulunuyor. Aydın Dizman’ın çalıştırdığı yeşil siyahlı ekip bu hafta Akhisar Belediye deplasmanından 3 puanı 3 golle çıkardı. Maçın 17. dakikasında Ramazan ile öne geçen yeşil siyahlılar Şefik’in ayağından 37. dakikada kaydettiği gol ile farkı ikiye çıkardı. 45’de Şefik skoru ilan etti 3-0.

U15 ADIM ADIM : 1-3
Faruk Işık’ın teknik sorumlusu olduğu U15 takımı da bu hafta Akhisar deplasmanındaydı. Yeşil siyahlılar Akhisar Belediye’yi 3 golle geçerek averaj ile
2. basamakta yer aldı. Karşılaşmanın 35. dakikasında Necmettin’in ayağından öne geçen yeşil siyahlılar 43’de U.Can ile ikinci golünü buldu. Işık’ın talebeleri 47. dakikada yine Necmettin ile skoru ilan etti.

U16 İLK GALİBİYETİNİ ALDI : 1-0
Erman Ergüney’in talebeleri Denizli’de Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’nde Karşıyaka’yı ağırladı. Ergüney’in talebeleri zorlu rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu ve Burak’ın 40. dakikadaki tek golü ile maçı kazanmasını bildi. Bu galibiyet yeşil siyahlı takımın ligdeki ilk galibiyeti oldu.

U17 YOLA DEVAM EDİYOR : 1-0
Geçen hafta takılan Denizlispor U17 takımı bu hafta çıkışını tekrar sürdürdü. Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’nde Karşıyaka’yı ağırlayan Umut Kasa’nın talebeleri 27. dakikada Anıl’ın ayağından bulduğu tek golle maçı kazanmasını bildi. Bu galibiyet ile puanını 6’ya çıkaran yeşil siyahlılar zirve takibini 1 puan geriden sürdürüyor.

HAFTANIN PROGRAMI
Hafta sonunda Denizlispor’u Coca Cola Akademi Ligleri’nde temsil eden takımları yine zorlu maçlar bekliyor. U16 ve U17 takımları Pazar günü Altay deplasmanına konuk olacak. U14 ve U15 takımları ise Denizli’de Manisaspor’u ağırlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..