REKLAMI GEÇ

ALT YAPININ ZORLU HAFTASI

ALT YAPININ ZORLU HAFTASI

Denizlispor’u Coca Cola Akademi Liglerinde temsil eden takımlar hafta sonunda zorlu karşılaşmalara çıkıyor. U14 ve U15 takımları zorlu Manisaspor’u konuk etmeye hazırlanırken U16 ve U17 takımları Altay’a konuk olacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 8 Ekim 2010 Cuma, 18:37

Ligde 9 puanla liderlik koltuğunda oturan U14 takımı Manisaspor’u Cumartesi günü saat 12:30’da Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’nde ağırlayacak. Aydın Dizman’ın talebeleri ligde 1 puanla 6. basamakta bulunan Manisaspor karşısında mutlak galip gelmek istiyor. Deneyimli çalıştırıcı Dizman; “Rakibimizin ligdeki durumu bizim için önemli değil. Biz her maçı ve her rakibi ciddiye alıyoruz. Bu maçtan da galip gelip liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

U15 KRİTİK VİRAJDA
Liderle aynı puanı toplamasına rağmen averajla ikincilik basamağında bulunan Denizlispor U15 takımı Cumartesi günü saat 14:15’te Manisaspor’u konuk ediyor. Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’ndeki mücadelede altı puanla üçüncü basamakta bulunan rakibini geçmek isteyen Faruk Işık’ın talebeleri puanını 12’ye çıkarak liderliğe yükselme peşinde. Işık’ın öğrencileri Manisaspor karşılaşmasına büyük önem veriyor.

U16‘NIN ÇIKIŞI SÜRECEK
Ligde ilk iki hafta aldığı beraberliklerle taraftarlarını üzen U16 takımı Karşıyaka galibiyetinden sonra yine bir İzmir ekibi ile mücadele ediyor. Pazar günü Altay ile karşılaşacak olan Erman Ergüney’in öğrencileri bu maçı da kazanıp çıkışını sürdürmek istiyor. Maç Altay’ın altyapı tesislerinde saat 12:30’da oynanacak. Altay aldığı tek galibiyetle ligde alt sıralarda bulunuyor.

LİDERLİK MAÇI
Denizlispor U17 takımı liderlik için Altay ile kapışacak. Pazar günü saat 14:15’te Altay altyapı tesislerinde yapılacak mücadelede Umut Kasa’nın öğrencileri üçüncü galibiyetlerini almak istiyor. Ligde lider durumda bulunan Altay ile aralarında bir puan fark bulunan yeşil siyahlı takım bu maçı kazanarak zirveye yerleşmek istiyor.

A2 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE’Yİ AĞIRLIYOR
A2 Ligi’nde Denizlispor’un bu haftaki rakibi İstanbul B.Bld. olacak. Tavas Stadı’nda oynanacak karşılaşma Pazartesi günü Saat 15:00’de yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..