REKLAMI GEÇ

Altaş Denizlispor evinde Göztepe’ye mağlup:0-2

Altaş Denizlispor evinde Göztepe’ye mağlup:0-2

Düşme hattından kurtulma umudu her geçen hafta azalan Altaş Denizlispor evinde ağırladığı Göztepe’ye her iki yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2-0 mağlup oldu. Maçın ikinci yarısının başında Atatürk Stadı açık tribünündeki taraftarlar sahayı terk etti. Denizlispor’da Kevin Mayi kırmızı kart görerek 90+6’ncı dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Nisan 2023 Cumartesi, 15:56

Spor Toto 1. Lig 30. hafta mücadelesinde Altaş Denizlispor evinde Göztepe ile karşılaştı. Atatürk Stadı’ndaki maçta M. Ali Metoğlu düdük çaldı. Metoğlu’nun yardımcılıklarını Burak Cansız ve Azad İlhan yaptı. VAR’da Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR’da Deniz Kayatepe görev aldı.

İLK YARININ SKORUNU YALÇIN BELİRLEDİ
Mücadelenin ilk yarısının 30 dakikası düşük bir tempoda geçerken Göztepe Mamah ve Kvasina ile gole yaklaştı. Denizlispor’un pozisyon bulmakta zorlandığı maçın 39’ncu dakikasında Göztepe golü buldu. Ceza sahası içinde savunmadan dönen şutta Kvasina’nın pasını ağlarla buluşturan Yalçın Kayan konuk ekibi 1-0 öni geçirdi. Bu golle Göztepe soyunma odasına üstün giren taraf oldu.

MAMAH’IN GOLÜ SKORU BELİRLEDİ
Mücadelenin ikinci yarısında iki takımda net pozisyon bulmakta zorlandı. Maçın 83’ncü dakikasında Göztepe’de savuna arkasına sarkan Mamah yerden sert vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Göztepe 2-0 üstünlüğü yakaladı. Maçın 90+6’ncı dakikasında Denizlispor’da Kevin Mayi kırmızı kart gördü. Müsabaka Göztepe’nin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Altaş Denizlispor bu mağlubiyetle 17 puanda kaldı. Göztepe ise puanını 44’e yükseltti. Altaş Denizlispor 31’nci haftada Tuzlaspor’da konuk olacak. Göztepe ise evinde Samsunspor’u ağırlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..