REKLAMI GEÇ

ALTAY MAÇI BİLETLERİ BUGÜN SATIŞA ÇIKTI

ALTAY MAÇI BİLETLERİ BUGÜN SATIŞA ÇIKTI

Ligde Altay’ı konuk edecek Denizlispor’da zorlu maçın biletleri satıya bugün çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Mart 2019 Cuma, 10:37

Spor Toto 1. Lig’de evinde oynadığı son iki lig maçında 5 puan bırakan Denizlispor şanssızlığını Altay maçında kırmak istiyor.
Yeşil siyahlılar, İzmir temsilcisini çarşamba akşamı Denizli Atatürk Stadı’nda ağırlayacak.
Zorlu karşılaşmada taraftar desteğini arkasına almak isteyen yeşil siyahlılarda maç biletleri bugünden itibaren satışa çıkarıldı.
Denizlispor yönetimi zorlu maçta Gold ve VIp tribün biletlerini 100, B Üst ve D üst tribün biletlerini 35, A Alt, A Üst, E Alt ve E Üst tribün biletlerini 25, maraton tribün biletlerini 15, kale arkası ve misafir takım biletlerini de 10’ar lidaran satışa çıkardı.

Bu sezon seyirci ortalaması bir hayli yükselen yeşil siyahlılar Altay maçında da taraftarlardan yoğun ilgi bekliyor. Yerel seçimler nedeniyle hafta içine alınan karşılaşmada sezonu kapatan Tahacan Velioğlu yer almayacak. Hasta Recep ve sakat Deniz’in durumları ise maç günü belli olacak.

Denizlispor yönetimi tüm taraftarlara seslenerek şampiyonluk yürüşünde takımın yalnız bırakılmamasını istedi. Ligde 8 maçı kalan lider bu süreçte en az puan kaybı ile süperligi göğüslemek istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..